Gå videre til hovedindholdet

Kristine er her ikke mere,

hun blev 22 år og blev offer for en trafikulykke. Vi græder, vi forstår det ikke og jeg tænker på hendes mor- som jeg lærte at kende i de få år jeg boede i Esbjerg. Hun er en veninde af mig- og Kristine var hendes ældste datter. Hendes yngste er på alder med Pernille. Kristine vil blive savnet for alt hvad hun var og gav..
Jeg fik beskeden på en sms i morges- så trist, så meningsløst. Hun døde med livet foran sig- ubegribeligt.



Hendes mors mindeord på facebook er her- og de siger jo alt:

If tears could build a stair way
and memories were a lane
I would walk right up to heaven
And bring you home again

No farewell words were spoken
No time to say goodbye
You were gone before I knew it
And only God knows why.

My heart still aches in sadness
And secret tears still flow
What it meant to lose you
No one will ever know.

You never said I'm leaving
You never said goodbye
You were gone before I knew it
And only god knows why

A million times I needed you
A million times I cried
If love alone could have saved you
You never would have died

In life I love you dearly
In death I love you still
In my heart a place you hold
That no one could ever fill

It broke my heart to lose you
But you didn't go alone
A part of me went with you
The day God took you home.
Adele synger "someone like you" den hørte jeg på vej ind på arbejde- og den passede lidt til det hele.
Sæt pris på dem du elsker og kør forsigtigt!

Kommentarer

  1. Tanker og medfølelse her fra.. Intet kan trøste. Intet kan hjælpe. Men jeg ved af erfaring, at det er rart at få omtanke og ord..

    SvarSlet
  2. Tak for det Rikke, om lidt skal jeg ringe til min veninde og håber at jeg kan være der for hende en stund. Puha det sætter sine spor at komme så tæt på et ungt menneskes død.

    SvarSlet
  3. åh nej altså Ellen, så trist det er jeg ked af at læse. Mange tanker sendes herfra til Kristines mor, familie og jer venner.

    SvarSlet
  4. Tak Jeannett!
    Ja ligepludselig kommer det der kun sker for de andre alt for tæt på- vi var til bisættelsen i fredags- hold da op de har det hårdt alle sammen- men det blev et smukt farvel.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op..... Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære....