lalandia lalandia :-)

Så er det vist på tide at jeg lige får vist et par glade rutche foto fra vores efterårsferie- vi var i Lalandia Rødby- 3 nætter og 4 dage i badeland og Monky Tonky land- det var en god ferie- vi rutchede rigtig meget- men jeg tog ingen foto i Aquadome - selv om det kunne være sjovt- men det er lidt svært med kamera og vand- og så er det jo heller ikke så fedt at løbe rundt med kamera mens alle - især børn- også andres ikke har så meget tøj på- i gamle dage tog man bare billeder af næsten nøgne børn- men jeg tænker da over hvilke motiver jeg tager- og hvor de ligges frem henne- har ikke lyst til at være årsag til at nogen "ufede" personer er med på en kigger..
Men jeg kan anbefale en tur med 3 nætter - jeg tror en uge ville være alt for meget med børn i vores størrelse- men der var mange aktiviteter vi ikke prøvede... skøjtehal, bowling, fitness osv...


Kommentarer

 1. Dejlige billeder :-)
  Og ja, hvor er det trist at man skal tænke sådan...
  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Tak Pernille- nå men det er nu heller ikke noget jeg tænker så meget på ellers :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt ud:-), så er pakken afsendt:-)

  SvarSlet
 4. Kære Tamra!
  Ja vi hyggede ihvertfald med ungerne- jeg havde tidligere i mit liv ikke regnet med at det var noget for mig- fedt med en kæmpelegeplads lige udenfor døren faktisk :-)
  Tak- så vil jeg heppe på posten :-)

  SvarSlet

Send en kommentar