strikketaske eller cafépusletaske


I går aftes fik jeg syet denne taske til mit nyeste strikketøj- ifht at det er den første udgave af cafépusletasken her på matriklen synes jeg den blev fin- jeg skal dog lige arbejde lidt med et par detaljer- men jeg synes stoffet er rigtig kønt- det er noget af det jeg købte fra tomater og tulipaner, og stykket passede perfekt i størrelsen- der som udgangspunkt er 32 * 46 cm stort. Jeg har brugt UniKarinas to do- og ændret lidt på nogle småting mht lynlåsen især :-) og regner med at sy flere af samme type- da jeg har en stak lynlåse på 35 cm liggende på lager... og det er dem der passer til denne her model- men man kan jo arbejde med at ændre størrelsen og det vil jeg prøve..


Kommentarer

 1. hvor er den fin - jeg er IKKE gode venner med min symaskine....den ka' altså ik' sy lige (og det kan umuligt have noget med mig at gøre, vel?) så jeg er overmåde imponeret over din taske!!!! FLOT og stoffet er supersødt, så helt klart en bragende succes :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. Tak for roserne Karen, jeg bliver helt flov. Og måtte altså pille op v lynlasen, og havde gennemtænkt processen mens jeg lå og ikke kunne sove, lige som jeg gør v strikke opskrifterne ind imellem. Og nu kan Jeg så prøve at udklække nogle ændre versioner også,, ku være lidt sjovt..

  SvarSlet
 3. Den er blevet super fin Ellen, og fint stof, måske jeg skulle kastemig ud i det. Min symaskine kan bare ikke sy lynlås i og det har slet ikke noget med mig at gøre :))

  SvarSlet
 4. Det er da nogle dumme maskiner i har...

  SvarSlet

Send en kommentar