på tur i Dyrehaven


Størstedelen af vores weekend havde vi besøg af gamle venner fra vores år i Esbjerg- lørdag gik med en dametur i IKEA, mens mænd, hunde og børn blev hjemme, en eftermiddagstur i Dyrehaven, hvor der både var brølende krondy i brunst og monstertræer- og vi sluttede af med lækker rigtig varm chokolade og chokoladekage med is eller æbleblommekage med vanilieis på et spisested med udsigt over Øresund. Ren forkælelse.
Vejret var fint til os :-) og vi var godt brugte da vi kom hjem lørdag aften..
Søndag fra 10-13 var vi til spejder- mikrobespejder for 3-7 årige.. og vores gæster var med så vi fik alle rigtig godt med frisk luft til hjernecellerne i den weekend..

Monstertræ- kan du se det? 
Her blev begge piger lidt trætte i benene- og så er det jo godt og hyggeligt at man kan sidde på mor og fars skuldre..  dagen efter gik det op for mig at Pernille gik rundt i gummistøvler str. 25- men dem hun har i børnehaven er str. 28.... øh- er jeg bare for langsom eller noget :-)

Er Josefine ikke bare en rigtig lille kænguruunge som hun hænger der?

Kommentarer

 1. Det lyder som en rigtig dejlig weekend med dejligt udeliv. Hvor er den dyrepark hvor man må tage hunde med? Før vi fik hund gik vi ofte tur i dyreparken i Marlises skoven. Det var altid så hyggeligt. Men der må man jo ikke tage hunde med. Og efter vi har fået hende, er det ikke meget ved at gå tur uden hun er med ;)

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe!
  Det er Jægersborg dyrehave nord for København- jeg bliver da pludselig i tvivl om vi måtte have hund med? Men jeg så ingen skilte.... må vist lige tjekke inden vi kørerderud en anden gang- for hvis man har hund er det nu sjovest at gå tur med den også :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggelig ud, super billeder og lækre kænguruunger.

  SvarSlet
 4. Tak ævlebævle, ja mit kamera er faktisk bedst udenfor.. så måske jeg skal tage billeder af de andre ting ude i haven fremover ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar