kom nu - bliv så færdig...

Nu er det vist ved at være sæson for at få denne halsvarmer strikket færdig- jeg startede på den i foråret på et flerfarvestrikkursus hos Charlotte.
Opskriften er nu kommet i Hendes verdens nyeste striktillæg om halstørklæder og kan gratis hentes her.
Jeg mangler kun kuglekaten- og har taget tilløb til den længe- men måske skal der lige komme et par frostgrader førend jeg bliver færdig :-)

Posted by Picasa

Kommentarer

 1. det ser helt vild godt ud, Ellen du er altså super dygtig, flotte farver

  SvarSlet
 2. Hold op et arbejde det må være at arbejde med så mange farveskift! Men flot ser det ud:-)

  SvarSlet
 3. Ævlebævle: Ja jeg forsøgte vælge de mest strålende farver da jeg på kursuset hos Charlotte skulle vælge garn ud... og det er det første "større" stykke strik jeg har lavet med 2 nøgler garn på en gang.

  Auvill: Farveskiftet var nemt.. !!der er arbejdet med 2 magic balls nøgler- det vil sige at man starter med at tage en masser garnnøgler og dele op i 2 bunker. Så ruller man et nyt garnnøgle med måske 2-3 meter garn op og klipper af og fortsætter med tilfældige farver fra den en bunke- derefter ruller man et nøgle op med garnstykker fra den anden bunke.
  Når man strikker "spytsplejser" man enderne undervejs- da det er ren uld kan man ved at spytte lidt i håndfladen filte og nulre de to garnender sammen...
  Jeg har forsøgt at vælge det ene nøgle med skrappe farver og det andet med mere afdæmpede farver- når man så strikker mønsteret skifter man mellem de to nøgler iht mønsterdiagrammet, farveskiftet kommer helt tilfældigt og giver nogle sjove og nopgle grimme sammensætninger- og næste gang vil jeg nok styre det lidt mere- det kan man også er gjort på den nu gratis opskrift. Det er ihvertilfaælde meget sjovt at prøve men jeg kommer aldrig til at strikke f.eks et Christel Seyfarth sjal... som også er lavet med skiften magicballs- blot mere styret i farvevalget..
  http://www.christel-seyfarth.dk/christel-seyfarth/shawl_bon_bon.html

  SvarSlet
 4. Flot!
  Glæder mig til at se den færdig ;-)
  Jeg har lige købt Hendes Verden på grund af den halsedisse - køber ellers aldrig dameblade, men jeg glæder mig til at strikke den.
  Jeg tror altså også, at jeg kommer til at styre farveskiftet. Der er vist for meget kontrolfreak, hvad angår farver, i mig.

  SvarSlet
 5. Hej Ann! Velkommen på min blo9g- dejligt med en kommentar og tak for rosen- ja jeg blev faktisk meget itvivl undervejs om jeg skulle trævle op- men da jeg jo "lærte" magicballs teknikken af Charlotte vil jeg være tro mod hendes lidt vilde farveunivers... og så kan jeg jo lave en mere- men den skal være i et tyndere garn- så den falder lidt mere sammen..
  Held og lykke med din halsvarmer.. den må jeg se!

  SvarSlet

Send en kommentar