tivoli i regnvejr

I torsdags fejrede jeg min fødselsdag med en fridag sammen med familien. Vi har bestemt at vi vil tage en særlig udflugt på vores fødselsdage- så i foråret var vi i zoologisk have på en kold og blæsende dag og i sidste uge var vi så i Tivoli i regnvejr.. fordelen ved at tage af sted en hverdag er jo at der ikke er så mange andre gæster at stå i kø med..  og da vi ikke er gode til at komme afsted i weekenden hvor den står på indkøb og tøjvask osv ja så tror jeg nu vi kan kalde fødselsdagsturene for en tradition :-) Alt ialt var det en dejlig dag, pigerne og jeg kørte med S-toget for første gang, men kæden sprang af da vi skulle hjem: Josefine var så træt og modsat og der var kø hele vejen ud af Kbh.. så den stod ikke på særlig fin fødselsdagsmiddag den aften- det var der bare ikke tid til...

Kommentarer

 1. Kunne ikke lige finde din mail, så jeg skriver her. Hvis du kan undvære mere af elefantstoffet som du har byttet med Mette/Kirkesjov så er jeg meget interesseret i at bytte/købe noget.
  Glæder mig til at følge din blog fremover!

  SvarSlet
 2. He kan se Malene kom mig i forkøbet..ville skrive noget nær det samme, blev lidt misundelig over Laura og Saras stofstykker til blogpicnic'en...hvis du har mere du vil af med så send mig en mail på miachristina1@hotmail.com.

  Mvh Mia

  SvarSlet
 3. Hej Malene og Mia!
  Hyggeligt at se jer her på min side :-)
  Nu er elefanterne flyttet permanent ind i mit skab- og jeg vil ikke af med mere. Mette byttede med nogle i andre farver og kom først til mølle - hvis man kan sige sådan. jeg håber I finder noget mere derude- har faktisk set nogen på Facebook som skriver om det - og deres børn vokser jo også fra dynebetrækket på et tidspkt. Så held og lykke i jagten :-)

  SvarSlet
 4. Ok. Helt i orden. Ja, vi må se om vi falder over noget:)

  SvarSlet

Send en kommentar