stofoprydning


At rydde op i mit stof/garnskab er en on going proces- dvs at jeg aldrig bliver færdig... nåmen lige nu er der pænt på et par af hylderne- tilgengæld roder det på nogle af de andre.. og vaskestativet som står ved siden af skabet er dynget til med stof der skal lægges på plads, evt stryges lidt osv... Hvordan holder I orden i jeres sager- der ser altid så pænt ud på alle de fine blogbilleder ? :-)
Kommentarer

 1. Sikke mange fine stoffer, skal altså snart forbi og gramse. Har i efterårsferie ?

  SvarSlet
 2. Kære Jeannett!
  Ja jeg regner med at vi holder en uges ferie- så du skal være hjertelig velkommen :-) Hav nu en god dag :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det rart at se, at der er andre, der ikke bare har snorlige rækker med alt i orden efter farver, alfabet, stamkort, stoftype og alder...
  Hos mig roder det også. Sådan er det, når det bliver brugt. Men til gengæld elsker jeg at bruge en hel weekend-formiddag på at ordne det og kigge det hele igennem :-)
  I øvrigt utrolig flotte sager, du har!

  SvarSlet
 4. Hej Dorte!
  Hyggeligt med en kommentar fra dig. Og godt at høre at jeg ikke er den eneste der roder- nå jeg tror der gemmer sig et par "skabs"rodere histen og pisten hi,hi..
  Men jeg synes også at det giver vildt meget lyst til at gå igang med at producere noget nyt når man får ryddet op og får overblik- men med mindre børn går min oprydningstid og "glæde" lidt fløjten blot ved almindelig opsamling og forsøg på belæring om at de selv skal rydde op..
  Mit stoflager har fulgt mig siden jeg flyttede hjemmefra- men er vokset noget efter jeg flyttede fra 50 m2 i 2004.. med mere rod til følge..

  SvarSlet

Send en kommentar