Gå videre til hovedindholdet

genbrugs "guld" ?

Mit besøg i genbrugsen i fredags indbragte lidt mere end børnesengetøj: Her er 3 symønstre og nogle lynlåse og lidt rib og et sæt strikkepinde- det kostede en flad 10'er ialt...


Så var der 6 servietter/dækkeservietter med solsikker på- og jeg har faktisk et bakkebånd med helt samme motiv og farve- så mon ikke det kan kombineres... sig til hvis du mangler en solsikke- jeg får ikke behov for 6 stk..

Denne juleløber måtte også med mig hjem- ikke fordi jeg tror den skal bruges som løber på mit bord- men på en eller anden måde må den kunne genanvendes- så hvis du vil bruge den som juleløber så giv lyd :-)

Og nye ubrugte sko til pigerne- Pernille ville gerne have sine fødder med på billedet..

Et rigtigt fint fad fra Aluminia- sjovt nok havde den veninde jeg besøgte sidste weekend det stående- og jeg måtte lege copycat da det stod på hylden i genbrugsen.. jeg har en vase der går fint sammen med- dog er den fra dem med bølgerne.. kongelig? Kan ikke huske firmanavnet lige nu..


og Pernille fik en fin nederdel med cowboybuksestof kant- den synes jeg svarer meget godt til dem jeg har syet til hende- så for 15 kr...

Kommentarer

  1. utrolig at når man har snakket to timer i telefon, at man så stadig glemmer at sige noget. Men hvilken størrelse er jakkerne og pige kjolerne på dit mønster.

    SvarSlet
  2. Wow nogle gode fund. Jeg kan næsten regne ud din genbrug ligger langt fra Århus for herinde synes jeg aldrig man gør nogle kup. Mønstrene ser fantastiske ud og ja hele molevitten er da lidt af et fund. Det fad fra Aluminia har altid stået fremme hos min mormor på hendes stuebord af palisander. Det er så smukt og jeg blev da helt nostalgisk Ved gensynet (: dejlig blog du har. Her vil jeg helt sikkert kigge forbi igen

    SvarSlet
  3. Ævlebævle.. 2 timer,, kan det nu passe.. det er vist ca 6-8 år men måske børn var tyndere dengang, jeg vil lige sammenligne med 110 som er til Pernille..

    Hej Iben, du skal være velkommen og jeg er glad for at du har lyst at komme igen. Ja der er lidt langt fra århus til kirkens korshær i virum nord for kbh. Men da jeg nogle gange forkøber mig så sig til hvis jeg skal aflevere noget hos dig, vores 2 hold bedsteforældre bor i randers og v hammel..så vi kommer jo forbi..

    SvarSlet
  4. Dejlige ting du har fået dig der, især mønstrene. Vil du være sød at sende mig en mail ang. det stof du reserverede hos mig? Det ligger klar til en tur på posthuset :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)