et proppet stofskab

Ja så blev jeg endelig færdig med at tage stof ud og lægge sammen og ind på plads i mine skabe... Jeg har alt mit garn i de røde og andre farvede bokse- nå ja næsten alt- så er der strikke bøgerne, håndarbejdsblade, mapper med opskrifter på sy og strik, kassen med strikkepinde osv osv... Jeg er selv overrasket over hvor meget stof jeg egentlig har fået anskaffet- nu skal der altså laves noget af det... så undsktyld billedspam- men I får lige et par nærbillede af alle hylder så I kan beundre ordenen... og jeg om ½ år kan se at det kan lade sig gøre om ikke andet så blot et øjeblik :-)
- og ser du et stykke stof i mængden du har lyst til skal komme hjem til dig- så sig til...Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Hej Ellen

  Wow en lækker samling!! Hvis det Sødahl du har er gammelt kunne jeg godt tænke mig nogle stykker - og jeg er også på jagt efter noget grønt retrostof - helst primært grønne nuancer og blomster.

  Eeeelsker stadig mine elefanter!!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hold op hvor ser det godt ud!! Har du så også fundet en genial opbevaring af sytråd...? Mit ligger i én stor kaotisk bunke (ikke undertråd... men alle de 'almindelige' ruller)...
  Kh Pernille

  SvarSlet
 3. jeg er dybt betaget af alt det stof du har:)

  SvarSlet
 4. Hej Ellen!

  Hold nu op, det ser godt ud. Ja det er nok ikke nødvendigt at fortælle dig, at jeg har lagt stof nyheder i mit Picasa album. Du ser ikke ligefrem ud til at mangle noget. Super fin orden, som forhåbentlig sætter skub i dine kreative ideer.

  SvarSlet
 5. Min mand mener at jeg har meget stof/garn på lagere, så han fik lige billederne at se at min beholdning er lille.
  Men gud hvor er det nogle dejlige billder, så er det bare at finde pinde og maskinerne frem for at få de kreative ideer ført ud i livet.

  SvarSlet
 6. få pokker da du har fået samlet dig en lækker samling, jeg er stadig interesseret i at bytte noget af det lyserøde og måske også lidt grønt. så vil jeg lige sige at jeg er ved at kende den gamle Ellen igen, glemmer aldrig at du havde sat dymo mærker på alle køkken skabene da i boede ved vejs ende, og alle dine kasse systemer, åh ja det bringer minder :)

  SvarSlet
 7. Mums, hvor ser det dog lækkert og indbydende ud. Jeg kan kun se et problem med opstillingen... når det ligger så fint og farveordnet, må det være vanskeligt at holde fingrene fra, og så har man jo pludselig alle tingene ude på gulvet igen ;)

  SvarSlet
 8. Kære Mette, det södahl jeg har er fra,retssag på fabrikken, så det er ikke brugt, men lidt stift i det. Jeg tager et par fotos af det grønne som jeg kan undvære noget af, så kan du se :-)
  Pernille, mit strå som jeg ikke har en vildt stor samling af ligger bare i en æske, men kunne godt stå pænt i farveorden i en gennemsigtig boks til pynt måske, hvis jeg kan finde en plads til det:-)
  Sonja, tak, ja jeg er lidt overvældet selv over mængden, nu hvor der hele er overskueligt.
  Gitte, jeg skal nu alligevel lige kigge på dit udvalg.. man ved jo aldrig om der er noget jeg ikke kan leve uden..
  Erna, jeg har på nettet set meget større garnlagre, så det... og mht at komme igangsætning, ja så er kit problem at få det afsluttet..
  Ævlebævle: er klar på nyt m lyserødt og grønt. Mærkerne på kasserne er med garnfarver...jamen jeg lån få lang tid til at gå med oprydning..
  Lykkefanten: jeg der er for lidt plads på hylderne, så det er ikke til at proppe stoffet ind igen efter brug..eller også er det disciplin der mangler.. nå men nu er øjeblikket dokumenteret..

  SvarSlet
 9. Undskyld for stavefejl... det er når jeg bruger mobil tlf til år kommentere med, så går det galt...

  SvarSlet
 10. Ku se at du havde meldt dig som fast læser på min blog, så måtte lige kikke forbi:-) Hold da op en stofsamling, du ligger inde med! -og kan se, at du har den samme trang til at slæbe lidt af hver med hjem fra genbrugen:-)

  SvarSlet

Send en kommentar