tæppe på vej til mit rum

 
På mine ture med arbejdet rundt i Danmark  prøver jeg altid at få tid til at besøge den lokale genbrug- forleden faldt nogle fine dynebetræk i kurven og jeg blev inspireret til at starte på et tæppe til mit nye rum i blå og brune nuancer.

 

Så i løbet af weekenden var en del af køkkenbordet omdannet til skærebord- og det fyldte rigtig godt- efter at have købt ind til den kommende uge i lørdags kom der altså lige en lille tigerøl på bordet- i anledning af at det er ferie om en uge... Jeg fik skåret alt for mange lapper (14*20 cm) og har nu fået lagt dem op og skal til at sy... men jeg er nervøs for om det bliver skævt i sømmene osv...


Kommentarer

 1. Det ser rigtig spændende ud, og herligt med nyt stof. Jeg plejer at være meget præcis når jeg skærer og så stikker jeg med symaskinen på på præcis 1 cm og overlocker bagefter.

  SvarSlet
 2. Det er nogle dejlige farver og mønstre du har været heldig at finde, det er bliver spændende at se dit tæppe.
  Mine tæpper bliver også lidt skæve, men pyt.

  SvarSlet
 3. Ævlebævle: Ja jeg var helt vild da jeg fandt indtil flere gode betræk på en gang- som vi talte om har jeg ofte ladet være med at købe det tidligere- men forleden røg revl og krat ned i kurven- man kan jo altid forsøge at sælge det igen :-)

  Lea: Ja jeg tror også dette tæppe bliver lidt skævt- men nogle af dem som jeg har set på nettet er rigtig fine og præcist syet... jeg glæder mig til at komme til symaskinen en af feriedagene.

  SvarSlet
 4. Fine farver, glæder mig til at se det færdige resultat. Jeg har også klippet lapper 20x20, og mine syninger bliver helt sikkert også skæve - så måske kan vi to starte en ny trend med skæve syninger ;) I morgen lægger jeg et indlæg på med billeder af mine lapper.

  SvarSlet

Send en kommentar