ta da på en søndag...

Så blev Pernilles solkjole/ spencer endelig klar- her er fotos uden barn i- med pige i må komme senere..


Det lilla stof er fra en kjole fra genbrug,
den blomstrede lomme er en lille rest fra en slynge en veninde syede til Josefine for mig, al bomuldsgarnet er fra garnlageret her i huset..., og knapperne som er syede to ovenpå hinanden er henholdsvis fra genbrug og fra en knapæske købt i Netto for noget tid siden. Jeg blev inspireret af suttesnorene fra Kirkesjov til at sy stof på de hæklede stropper- det giver mere hold i stropperne og ser pænt ud- tænker på om jeg skal fore kropsdelen som jo er meget åben i det hæklede bærestykke- men nu er det jo en solkjole...
 
og her er Pernille inde under vaskestativet i fuld gang med at klæde sig på med diverse leggings, hårbøjler, strømper osv som tilsyneladende passer hende at matche med kjolen.. I den forbindelse er Josefines rolle at hente stømper og andet udstyr.... godt med en lillesøster som tjener...... kjolen er lidt lang til hende og jeg tror den bliver pænest i kropppen med en lyselilla tshirt under- men pigen er begejstret og jeg er glad for at den er færdig...Når modellen ikke længere skal være solkjole kan jeg nemt sprætte det hæklede af, da det er hæklet ned i stikningen i linningen- og så er der gjort klar til at sætte elastik i linningen så den kan bruges som almindelig nederdel.

Kommentarer

  1. Synes virkelig den er blevet flot - heldig lille pige :-)

    SvarSlet
  2. Westmose: tak.. den er allerede lagt til vask..

    SvarSlet
  3. Hvor er den bare fin, kan rigtig godt lide, at der er brugt forskellige materialer, det ser vildt godt ud med den hækling :o)

    SvarSlet

Send en kommentar