stof reste lampeskærm

se lige en hurtig lille lampeskærm pyntet med lidt patchworkrester fra mit kommende tæppe..

og stoffet der ligger i bogkassen er købt ved en fin handel her hos Gitte i Silkeborg- kig på hvad hun har på lager.

Kommentarer

 1. Super god idé, jeg har også gået og leget med tanken, men mangler lige at finde en genbrugslampe, som jeg kan bruge! Din er i hvert fald blevet fin :o)

  SvarSlet
 2. Tak skal du have, både fod og skærmen er fra genbrugspladsens hylder m ting man kan tage m hjem igen... og jeg kommer tit forbi uden at aflevere noget, det er lidt dårligt for ting balancen herhjemme, men fedt når man lige er ved at flytte lidt rundt..

  SvarSlet
 3. Det er da blevet en fin lambe. Ved du om Gitte også har en fysisk butik, for sikke nogle skønne stoffer du har :o)

  SvarSlet
 4. Det ved jeg desværre ikke, men hun læser fast her, så måske hun selv kan svare :-)

  SvarSlet
 5. Hej Pia!

  Jeg har ikke nogen fysisk butik, men hvis du bor i nærheden af Silkeborg, skal du være velkommen til at kigge forbi og se mit stof. Eller du kan gøre som Ellen - kig billederne i mit Picsa album og sende mig en mail.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
 6. Fin lampe du har lavet, og fint stof, næsten det samme som jeg har valgt, jeg kan dog se at der lidt basis for bytte næste gang vi ses :) Så fint der er blevet på dit kontor også, glæder mig til at se stolen.

  SvarSlet
 7. ja lad os bytte lidt- det vil jeg gerne.. skylder dig en lille kuvert med lidt stof... og stolen den må jeg huske at rykke møbelpolsteren for- han skulle komme hjem fra ferie i august- og jeg er utålmodig :-)

  SvarSlet
 8. SUPER Sød lampeskærm - har du limmet stoffet fast eller?
  mvh Rikke

  SvarSlet
 9. Hej Rikke- ja bare med en almindelig limstift.. kan se at jeg nok godt lige kunne have klippet løse tråde af før fotograferingen :-)

  SvarSlet

Send en kommentar