næste to do: en solkjole
Jeg startede på denne solkjole til Pernille for noget tid siden til kreasydag sammen med et par gamle veninder- og nu skal jeg altså have hæklenålen i sving og gøre den færdig- jeg havde den med til strikkeaften hos Lene i torsdags- hun holder strik hver 2. torsdag- men det var 6 uger siden jeg ahvde været med sidst- så der var sket meget på de andres håndarbejder- det er altid rigtig hyggeligt og nu er har jeg været med et helt år- så selv om alle kender hinanden fra deres "unge"dage så nyder jeg selskabet hver gang. Det tager faktisk lang tid fra man flytter til man får et godt lokalt netværk. Tidligere har jeg ikke manglet det når jeg er flyttet- men men børn er man mere bundet hjemme og jeg kommer ikke rundt til alle de gamle venner da logistikken jo altid binder en hjemme- plus min energi er vist også gået til børn, hus og job..
Tilbage til kjolen- nederdelen er lavet så man kan bruge den blot med elastik i, når hun vokser fra solkjolen... så mon ikke det er rimeligt at nå at hækle den færdig de næste par dage...

Kommentarer

 1. Tak fordi du kalder mig en "gammel" veninde :) ej den skal nok blive fin, glæder mig til at se den færdig.

  SvarSlet
 2. Den ser da smaddersød og sommerlig ud.
  Du spurgte mig i mit sidste indlæg hvor jeg havde købt mine sko henne ?? og om det var Angulus ?? Det er ikke Angulus det er Duckfeet. Jeg har købt dem på strøget i Kbh. Men hvis du googler dem finder du en side hvor de forhandler dem.
  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Ævle bævle: Jamen nu har jeg da kendt dig i 10 år :-) og du er da fyldt fyrre..... så det er da at være lidt gammel ikk!

  Hanne: Ja jeg glæder mig til hun får den på og jeg kan lave lidt bedre fotos... håber den bliver fin selv om det er uden opskrift.. Tak for beskeden om skoene- dem vil jeg kigge efter..

  SvarSlet
 4. Spændende ser det ud - god arbejdslyst :-)

  SvarSlet

Send en kommentar