morgenkaffen

kan jo laves på mange måder... idag blev det på denne måde i espressokanden på komfuret- oftest bliver det filterkaffen på melitta maskinen, eller med puder i senseomaskinen. Min bodum trykpresse kande står lidt på lager på hylden, men jeg fandt lige de 3 kaffedåder frem som står i skabet. Denne her med lidt særlig kaffe i er en dåse fra min mormor af.


Denne dåse rummer hele bønner til når jeg får lyst til at kværne dem- ved godt at kaffe skal bruges friskt... men hvad... dåsen stod i Dennis hjem da jeg flyttede ind- hans ekskone samlede på gamle dåser- så den har hun nok anskaffet......
og dåsen med den røde ring om kaffe er den vi bruger til hverdagskaffen- den dåse har jeg fundet på en hylde i kælderen hos min mor for 20 år siden- og hvor den kom fra inden da ved jeg ikke- måske min farmor- det skal jeg huske at spørge om..

Nå men min drøm om en kaffemakine handler om en lækker espresso der hver dag sender mig til Italien eller Spanien eller Frankrig med den rigtige crema, aroma og konsistens- og den skal kunne det hele- men der står ikke lige 10.000 kr og venter på at blive brugt til det lige nu...

Kommentarer

 1. Hvor er det bare nogen skønne dåser.. Jeg er helt vild med dem :-)

  God dag

  SvarSlet
 2. Hej Kira!
  Jeg er også glad for dem- især den fra min mormor- jeg har også nogle Margretheskåle fra hendes køkken og en gl. glasskål som vi ALTID fik jordbærgrød i- det er et godt minde.

  SvarSlet
 3. Er ikke hardcore kaffedrikker, men nyder en kop vellavet kaffe, og kommer den så også fra en fin dåse, så er det endnu bedre :o)

  SvarSlet

Send en kommentar