torsdags ta-da..

Min rundstrikkepinde mappe er færdig- den blev brugbar, meen det er dog en prototype. Tvivler på at jeg får lavet en helt prof model :-) for den virker efter hensigten.
 De indvendige flapper skulle have været lidt bredere, og måske skulle jeg have lagt noget stift vlieseline i siderne- og så er jeg fortsat ikke venner med at sætte trykknapper i... især fordi jeg skal sætte nogen af dem i flere gange. men løsningen med elastikkerne som holder flapperne ind over lommerne fungerer fint med en snørestrammer på.
Stoffet jeg har brugt er henholdsvis fra Ikea og det indvendige bouldsstof er købt i 2003 i Sierra Leone på et afrikansk marked. Dejligt at det ikke længere bare ligger på hylden.Indtil videre har jeg blot skrevet pindestørrelse og længde med tusch på lommerne. Måske finder jeg på noget pænere en dag- men nu er min holder klar til at tage i brug.


her ser man fejlen ved knapperne.. :-(


Kommentarer

  1. Den er da rigtig fin, glæder mig til at se den in RL. en dag. Jeg har travlt med at gøre min ta-da færdig og så er jeg igang med noget MEGET spændende....

    SvarSlet
  2. Ja den ser da fin ud og sikke en orden det giver...

    SvarSlet
  3. Den er faktisk ok i brug- selv om den ser lidt bulet ud på foto- og nu får jeg nemt fundet en pind eller to hvis jeg skal lave en strikke prøve og lige skifte størrelse- og får også pindende lagt på plads igen- dejligt.

    SvarSlet

Send en kommentar