Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra april, 2016

Afgang, tasken er pakket...

Jamen det bliver en herlig bededagsferie. Med konfirmation af kusine Astrid, pigerne er fine og klar, i selvvalgt tøj, næsten uden pletter og let strøget.... Jeg er klar endda med en hastig kopieret sang som bidrag fra moster... På vegne af deres hund som ikke er med til festen ;-) håber de synes det ikke er for plat. Og jeg er endnu mere klar for i aften ankommer jeg til Hamborg på en lille firmatur, hvor nogle af mine kollegaer skal af sted. Nu har jeg betalt til vores gruppe i flere år og en gratis tur til Hamborg glæder jeg mig til... Der er ikke meget på på programmet, så indlægget om kreabutikker i Hamburg i Maries ideer fra denne uge er så perfekt timet. Whats not to Like?  Hyg jer... Jeg vil...

Forårstegn....

Ja når det fyger rundt med gamle blade fra bøgehækken og de samler sig i bunker og knopperne i hækken bliver tykkere, så må foråret da være nær. Selv om temperaturen og blæsten tyder på en anden årstid, så vælger jeg at tro på det for lyset er her. Heldigvis :-)

Køkken gear begejstring

For noget tid siden købte jeg en maskine i Bilka, på nettet. Den var på bud og jeg havde læst godt om den, og at den var god til andet end pommefrites. Det er en actifry.... Den steger med varm luft og de her kyllinge bryst er smidt frosne i og har fået 50 minutter tror jeg. Jeg har ikke holdt godt øje med dem, men nu er de mere end nok stegt. De skal bruges i min madpakke de kommende dage med noget grønt og dressing.  Så samtidig med at vi fik rester fra de foregående dages actifry middage med farsruller med baconsvøb, store kyllingelår, små kartofler og rodfrugter kørte apparatet og det hele er klart til køl samtidig med at der ryddes i køkkenet.   Det skal siges at pommes fritterne også bliver gode og sprøde kun med en spsk. Olie ved.  Og der er meget lidt rengøring bagefter, selv når man steger bacon og flæsk i den.... Men jeg er ret glad for at kunne lave så meget, for synes at den er halv dyr, selv på tilbud... Men den er super nem at bruge...Og kylling bliv

Gode ben

Pernille hyggede sig med fodbad i aftes, måske mest for at trække tiden ud før sengetid.   Idag er fusserne også blevet bevæget.   Der var doktorparkløb på 850 meter. Stemningen var næsten som til et kvindeløb i parken i Kbh, men kun næsten. Til gengæld var der så mange folk at gummistøvler havde været anbefalelsesværdigt for alle andre end løberne. Men hold op de fleste at ungerne giver sig, nogle så meget at de ser ud som om lungerne er ved at falde ud. Bogen blev også kede af det, måske grundet anstrengelse og det ukendte i at kæmpe så hårdt at det gør ondt i kroppen.  Lige som ved svømme (chokolade)-stævne sidste weekend så tror jeg at det giver pigerne nogle erfaringer med vedr. sports arrangementer. Nogle jeg først erhvervede som voksen, for hold da op der er kaos og forvirring og uoverskueligt når man kommer og skal finde nummer osv, men jeg kan mærke at konkurrence ånden fylder mig og jeg selv får lyst til at købe kvindeløbet i år... Eller måske fladbroløb om to

20 minutter

Cirka så lang tid holdte familien koncentrationen omkring det gode gamle kriblekryds. Da skålen med slik og melonstykkerne var spist trak trampolin, toiletbesøg og mandens avis.  Nu er det sengetid selv om det endnu ikke er mørkt. Så hyggeligt. Jeg håber vi kan slutte flere dage med fælles familiespil det næste stykke tid. I stedet for tv, iPad og pc .... Bare en lille halv time fra 19.30 til kl. 20... Og strikketøjet trækker i mig.  Der mangler kun et par cm rib så er første ærme færdigt ..

Smuksakker i haven

Lige nu blomstrer de tre her i haven, ikke meget men så fint... Og kugleprimulaen er min yndling... Jeg ønsker mig nogle flere af dem eller af de gule kæmpeprimula, eller kodrivere... 

Advarsel til forbrugerne...

Forsøg ikke, jeg gentager "ikke" at vrikke youghurt fra hinanden med toppen ned ad.. når det ene alufolie trækker det næste med sviner det så træls... Bare en note til mig selv... Stykprisen pr youghurt som jeg synes er voldsom bliver endnu større på den måde.... Nyd den flotte tirsdag! Jeg vil... Især til og fra arbejde bag ruderne i bilen ;-)..

Aflæggere

Så fik jeg da lige givet min gamle plante ny jord og sat nogle nye over i egne potter. Så skal de bare gro selv og der er til et par værtindegaver eller lignende :-)

Ha ha..

Faldt lige over dette på facebook...  Måtte da lige trække på smilebåndet..  I nat har jeg sovet fint, især foran tv i aftes... Nu ha haha..

Hurra og god weekend!

Idag bliver manden lige så gammel som mig :-) det varer kun 4 måneder så er jeg igen ældst. Stort tillykke til ham. Vi hyggede med morgenmad, der kommer også gæster og solen skinner ind imellem. Det er dejligt og gaverne var vist ok:-) God weekend!

I shot The sherif...

Nå ja, måske ikke helt... Men jeg er begyndt at indtage ingefær shots.  Håber de gør noget godt for mig :-) I will be back!