Klude bølgen


Sådan et par flyveture, ventetid i transfer lufthavn Berlin gav lige god mulighed for at hækle noget ukompliceret... Nemlig klude med stangmasker i bagerste måske, så det ligner lidt rib .   Den røde er i bølgemønster, men sugeevnen er den samme .   Der er mere bomuld på lager... Det marineblå strikkede jeg af i 1994, og trevlede op igen nogle år senere.... Det rødlige er vist også fra dengang... 

Et par af kludene blev flittigt brugt i ferielejligheden... Og er nu røget i vaskemaskinen... Så må jeg se hvornår enderne bliver hæftet..

Det er dejligt at være hjemme, og som sædvanligt efter en ferie tænker jeg på hvor få ting der er nødvendige for os, måske jeg lige skulle få ryddet lidt ud i overflodet herhjemme her i ferien..


Kommentarer

  1. Det er nogen fine klude, du har lavet. Jeg plejer at strikke mine, da jeg synes, at de hæklede bliver lidt for kraftige, men dem du har lavet, ser fine ud. 'Stangmaske i bagerste maske' - det må jeg Google. Er det ikke sjovt, som sådan en ferie kan få øjnene op for hvilket overflød vi lever i til hverdag. Mit hjem er fyldt op af ting og sager, vi ikke bruger, selv om jeg er startet den store oprydning. På en ferie hvor man kan leve i en kuffert, er det ikke meget mere man har brug for udover hinanden...

    SvarSlet
  2. Sikke nogle fine, fine klude Ellen K. Skal lige have tjekket det der bølge-noget. Jeg hækler pt. TYKKE karklude (se på ravelry). Ja, det er vist tid til at få ryddet ud i alt det vi ikke bruger. Og lige her, ville det være en fordel at være på FB, tænker jeg.

    SvarSlet

Send en kommentar