Doven lørdag


Når man er vågen hele natten er det okay at se lidt træt ud... Ugen gik, nej den løb nærmest af sted, og weekenderne er også fyldt godt op. Is på havnen i Hobro, vikingelegeplads, Minions i biffen, børnefødselsdag og andet der får kalenderen fyldt. Jeg bliver helt forpustet for der er en del arbejde der skal læses så håber på en stille formiddag om lidt, mens mænd og børn kører ud og køber akvariefisk... De har begge fået akvarie.... It runs in The Family, kan man sige!  Og om en uge er den helt normale hverdag her igen for manden har fået nyt job, efter 4 mdr. med fritstilling... Meget rart at der nu er et nyt på tapetet, endda i køreafstand.... Mine forældre havde frygtet at vi så skulle flytte igen, igen.... 
Smukke Charlie houdini falder til og hopper ud og ind om natten... Ind imellem forstyrrer han katte der åbenbart går rundt her, for så larmer de voldsomt!

God lørdag... Nu skal jeg have løbesko på og af sted på 2,8km som jeg er nået op på...Det går fint hver 3. Morgen stadigvæk!

Kommentarer

  1. Du er da bare så for cool med det løberi Ellen K. Tillykke med mandens nye job. Og med at Charlie er ved at finde sig til rette og forsvare sit nye territorie. Ha' en dejlig weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Liv, jeg håber jeg kan holde vanen m løbet selv om det bliver mørkt om morgenen...

      Slet

Send en kommentar