en tur i biffen..


Manden og jeg var i biografen i kr. himmelfartsferien... og vi så western: SALVATION med ingen ringere end Mads Mikkelsen... Jeg synes den er god! ;-)  altså en western er jo ikke sådan lige en hyggefilm- og det kan man da heller ikke kalde denne her- men jeg kan absolut kun rose de flotte billeder- handlingen jamen den var næsten lige som i de sædvanlige westerns- men på intet tidspunkt kedte jeg mig- og efterfølgende gik jeg og overvejede om nogle af min families forfædre nåede helt ud på prærien- jeg ved ihvertfald om en der aldrig nåede hele vejen derovre i det vilde vest hvor gaderne var brolagt med imaginært guld....

Hvis du vil læse en anmeldelse der næsten afslører for meget så kig ind her... Jeg var godt underholdt!

Kommentarer

  1. Jeg har også hørt godt om den. Jeg tænker ikke at det er en jeg vil i biografen for at se (en sådan sjælden lejlighed gemmes til helt helt specielle film). Men måske falder jeg over den på dvd eller tv en dag. Så vil jeg se den og tænke på dig ;o)

    SvarSlet
  2. Jamen Tak Liv- billederne på storskærmen gjorde sig nu ret godt .-) og for vores vedkommende er det med at gå i biffen når lejligheden byder sig- og så bliver det til de film der går ... mårtte faktisk smide et par fribilletter ud fordi de var for gamle... så sådan kan det gå !

    SvarSlet

Send en kommentar