efterår i Dyrehaven

Kan det kaldes en tradition når man har gjort noget 2 år i træk ? Ja lad os sige det :-)
Men I skal da lige se de dejlige billeder fra forrige søndags tur ud at se på Krondyrene...

Har I et sted I tager ud til på særlige årstider? Kastanjesamlerskoven? Indsamling af ting til juledekorationer? Juletræshentning osv? Alt sådan noget kunne være skønt at gøre lidt mere - og jeg er sikker på at det er de traditioner ungerne vil huske tilbage på som kendetegn for sæsonen eller højtiderne...Kommentarer

 1. Tror du har ret - at det er sådanne minder der forbindes med års- og højtider i huskeren. I er gode til det - sejt! : )

  SvarSlet
 2. Rigtig god idé at lave sådan nogle traditioner. Vi har vist ikke rigtig noget med at vi tager et bestemt sted hen på en bestemt årstid, men det kan vi jo nå at lave endnu:-)
  K.h.
  Christina
  P.s. Din ældstes gummistøvler ser virkelig søde ud...du må lige tage et nærbillede, så jeg kan lure:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare smukt og hyggeligt ud! Der er ikke noget som sådan en familietur. Det vil de helt sikkert huske.

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder - og ja, man bør nok lave nogle faste årstidstraditioner. Vi har vist kun én...; julemarked på Tirsbæk Gods, men det er mest fordi jeg har boet der (desværre ikke på selv godset ;-)).
  Kh Pernille

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud, og i havde lækkert vejr til turen :-)

  En gang mens den store datter var lille, samlede vi altid alle børnene til fastelavn og tøndeslagning, og store mængder af hjemmebagte fastelavnsboller, der var også en fast tur i skoven efter ting til juledekorationer og efterfølgende gløgg og æbleskiver mens dekorationerne blev lavet. Måske jeg skal se, om jeg ikke kan få den "nye" familie med på nogle traditioner? Netop så børnene har nogle dejlige stunder at huske tilbage på, midt i den travle hverdag, som langt de fleste af os er "plaget" af.

  SvarSlet
 6. Tak for jeres altid dejlige kommentarer- hyggeligt ikke at tale for døve øre :-) Hø Hø!
  Tak for rosen Liv- det ser jeg da ikke lige selv :-)
  Christina: Jeg laver lige et tæt på foto en dag- de er fra genbrug og der er ikke noget produkt mærke på - men de er med heste!
  Christunte: Jeg håber de husker lidt af det!
  Pernille: Tirsbæk gods- hvor er det henne i verden?
  Ketty: Tøndeslagning- god ide til "traditionslisten"... og nu er den bette da også så stor at den "nye" familie er klar til traditioner- den store pige kan vel også være med .-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine, Tirsbæk Gods ligger ved Vejle; http://www.tirsbaekgods.dk/
   Kh Pernille

   Slet

Send en kommentar