aftenkaffen


Pigerne og jeg kørte en tur i IKEA efter børnehaven idag og fik tidlig aftensmad, de hygge sig i deres legeområde og blev hurtigt kørt trætte, også inden vi nåede igennem og ud af butikken. Men jeg købte denne fille fine bakke og fik det nye katalog med hjem. Desværre står der ikke kataloglæsning og hygge på programmet men der ligger noget arbejde som skal laves NU... altså for en uge siden.. så der er lidt kaffe og energi i skålen og så er det bare derudaf med læsning og skrivning resten af aftenen- HÅBER I andre hygger med mere kreative fornøjelser... der var faktisk nogle fine bomuldsstoffer derude... se lige dette fine print til 49 kr for 3 meter... det skal jeg alligevel ind forbi efter en dag...Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Hej Sine!
  Tak skal du have- jeg havde set den før men ikke i IKEA gentofte- så jeg sprang straks til da jeg synes man bliver så glad af den og farverne var pigerne også vilde med... går ud fra du er en af mine anomnyme faste læsere uden foto på? Hvis ja - så fandt jeg da din blog også.. Hvis ikke du er den Sine- så velkommen til alligevel :-)

  SvarSlet
 2. Fin bakke ... og fedt stof :-)

  SvarSlet
 3. Den bakke har jeg også! Så fin:-)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille og Auvill!
  Tak ja jeg synes man bliver i godt humør af bakken- og mht stoffet så tror jeg at jeg er blevet en af de der ekstreme samlere af at læse alle I andres blogs... i flere år kunne jeg styre mit stofindkøb men nu kan jeg næsten ikke gå forbi noget med et fedt print uden at drømme om det- ja ok- det afhænger klart af prisen- det må ikke være for dyrt :-)

  SvarSlet

Send en kommentar