Nye akrobatbukser

I går aftes fik jeg syet disse akrobatbukser fra Ulla Welinders bog "Sy og strik børnetøj 0-3 år" til Josefine. Jeg brugte en gammel dug i et høragtigt stof med stoftryk mønster og lilla rib til. Det er egentlig blot en sy prøve førend jeg vil lave et par i et retro frotte stof, som jeg ikke vil klippe og sy forkert i.. Der skal lige strammes op på riblinningen og længden skal øges fra stumpebuks til lange bukser. Blusen er en jeg har syet for et par år siden i genbrugs sengetøj- som nu passer til Josefine i størrelsen :-) og matcher perfekt  til de nye bukser.. Josefine syntes så åbenbart i dag i børnehaven at hun skulle klippe et hul i den på maven... æv! Nå men der må jo komme en hæklet blomsterlap på så..
Det prikkede mærke bagpå er så Josefine kan se at det skal sidde på numsen..
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. De er blevet rigtig fine, kan man ikke bare skubbe dem op til knæene så det ser ud til at de skal stumpe :) rigtig sødt med den lap på numsen og blusen passer super godt til. Jeg er ved at finde og lave fine ting til en dejlig pakke til dig, men når først at sende den næste uge.

  SvarSlet
 2. Super Ide med lap/mærke på numsen for at vise for-og bag...God detalje...
  Super blog du har lavet dig...

  SvarSlet
 3. Hej Jeannett!
  Tak skal du have- jo jeg tror også det måske er meningen at de skal stumpe- og det er fint med dem jeg har syet- men af det orange frotté må de godt gå helt ned til fødderne.. Jamen så glæder jeg mig rigtig meget til at få pakkepost engang i fremtiden:-) Du skal ikke få stress over det for jeg mangler ikke stof på hylderne..hi, hi..

  Hej Annette! 1000 tak skal du have- ja jeg syntes at min blog trængte til nyt liv og det har givet lidt energi til at komme igang med lidt nye syprojekter mv :-)
  Hav en rigtig dejlig dag- og det var skønt at høre lidt fra dig :-)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Ja, så er jeg her lige igen.
  Fik lige byttede om på 2 af jer ;0))
  Tak for igår, det var da super hyggeligt.
  Kh Pia

  SvarSlet

Send en kommentar