Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra februar, 2017

Stringback in the making

Projektposer, punge, tasker... Jeg elsker dem, og især at sætte fede stoffer sammen så de bliver rigtig fine...  Lige nu har jeg en stringback undervejs, en hvor der mindst kan stå en stor cone i bunden og et strikketøj kan ligge ovenpå... Der skal lommer på, udenpå og nok også lidt indeni... Nu får jeg se hvad der sker.... Men efter at jeg hos "slagt en hellig ko" så en anbefaling af podcasts fra "by the Lake" og har set med der lidt tid er jeg nu helt overbevist om at jeg skal have mere gang i at sy med nogle af de stoffer der ligger og lagrer på hylden ;-)

Uge 7 synger på sidste vers

En pladefuld kanelsnegle til et bordfuld piger... Søndags hygge helt improviseret... Bliver ikke bedre..

En sygedag

Josefine havde feber i morges og jeg kunne heldigvis arbejde hjemme. Så nu slappes der af i hængestolen med ipad... Jeg tror det ramasjang og Hugo show der er på skærmen.  Rart med mulighed for slow tempo når der er behov for det og lige om lidt har vi en uges vinterferie. Glæder os!

Hverdagen

Kalenderræs, små opgaver, betalinger, strikkehygge, forældre møder, arbejdsmøder, transport, solskin. Snart vinterferie med samvær med venner og familie hist og pist. Gåture og kreaoplevelser, måske en tur i svømmehal og til stranden....