Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra januar, 2017

Antibrok

Læste at brok påvirker et sted i hjernen.. Så man skal ved utilfredshed kun klage det sted hvor der er mulighed for opretning af det der irriterer.. Så fremover mindre brok og mere positivisme... Hvis det ord findes?  Men hvordan får jeg min sædvanlige sarkasme og ironi kanaliseret over i en mere positiv vinkel? I dag stater jeg med søndags morgenløb ved vandet, boller og pandekager , ild i brændeovnen og afslapning med hækling akkompagneret med de malede smil .. fede tænder de har ikk?  God søndag out There!

Klude i hør

Pause hækling... Klude eller gæstehåndklæder i hør fra garnudsalg... På nål 3.. Jeg er gået over til corner to corner hækling, for i rib hækling rammer jeg ikke samme maskeantal til slut som ved start... Men pyt kluden tørrer fint alligevel og hørgarnet er flot og lækkert.. Og den lille taske passer lige som projekt bag når projektet ikke er større...

Mine hjerter

:-)

Blåt...

solen skinner og himlen er blå og hvid over de blæsende trætoppe...  solen skaber lange skygger på græsplænen og en hjemmearbejdsdag med den udsigt er bare luksus... jeg får lavet en hel del samtidig med at der kommer ro på... som en kollega sagde i telefonen: Det er onsdag og jeg er allerede 3 dage bagud... god start på året... i baggrunden kører Moby - fik bare lige lyst til at høre ham igen...   2017 er startet- ungerne er kommet i skole igen i dag- og dagene bliver lysere..