Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra oktober, 2016

På tur i efterårets farver

Jeg kom lidt videre på sjalet i går. Fordi jeg kørte med tog til hovedstaden og i morgen skal jeg retur så der er chance for mere strik. Plugs i ørerne og ipod fra DR arkivet og så er jeg i min egen verden.  Så meget at jeg næsten glemte kufferten da jeg skulle skifte togvogn undervejs... Kan I se mig ankomme til 2 dages firma arrangement med fest uden rent tøj... Tøj som ligger i en togvogn på vej til Struer.. mens jeg overnatter i Vangede, på vej til Helsingør? Jeg nåede retur efter den og kom frem i aftes. Og havde en hyggelig aften med en gammel veninde. Rart at slippe for at stå alt for tidligt op i dag. Apropos efteråret så matcher magelige Charlie da meget godt farverne ikke sandt?  Vi havde ham med i sommerhus i sidste uge og efter et par dage fangede han en mus derude, så han har fundet sig til rette. Nyd farverne ude i det milde vejr!

traditioner

Har egentlig længe ville skrive lidt om traditioner- altså dem i vores lille familie...  jeg synes ikke vi har mange af dem- men lige denne her holder jeg nu fast i: At starte fuglefodringen i efterårsferien...   og nej jeg forventer ikke at disse fugle kommer forbi i vores have bare på grund af solsikkefrø- for de er vist meget sjældne- men jeg leder efter fugleplakater til GRATIS PRINT... og fandt denne her lille fine..  de fugle der flyver i haven i dag er mest solsort og mejser.. men de er nu også hyggelige...  

Strikke inspiration

Efter en hyggelig strikkedag igår med snak og en enkelt kort luftetur til vandet blev jeg så inspireret af Jeannetts opstart på Stephen West sjal med kyndig hjælp fra Ketty og velmenende kommentarer fra alle øvrige omkring bordet at jeg nu lige måtte gå igang med dette sjal fra nakken og ned... og mens jeg sidder og tænker at rækkerne hurtigt bliver lange kommer behovet for en lille ny strikkepose... så en overspringshandling til overspringsstrikket blev denne lille flade taske... her på falderebet af en dejlig efterårsferie.     Så må vi se om det bliver sjal eller dip dyr sweater der først når enden.... og nu hvor jeg linker til den rigtige opskrift- kan jeg se at jeg ikke følger opskriften- men det må jeg så bare gøre næste gang :-)

Måske det klarer op

Mens jeg håber at blæsten skubber regn skyerne væk og at der i dag kommer lidt lys fra solen, er der ild i brændeovnen, strikketøj og kaffe på bordet og sidste del af serien natportieren på DR app på iPad. Familien er stadig stille, kun katten vil ud og ind af terrasse døren.  Jeg nyder at holde fri disse dage. Og er nu så veludhvilet at jeg vågner tidligt. (men er stadig tidlig træt om aftenen) Håber i har mulighed for at nyde efteårets blæst og at gå i læ og hygge bagefter?  Jeg kan i øvrigt anbefale natportieren, af John le Carré... Næsten for spændende....

Kopvarmer

Jeg brænder tit fingrene på de her krus... Og så blev de søde broderede fugle da lige til en beskytter / kopvarmer... Fuglene tror jeg svigermor har broderet. De sad på pap, klistret fast og så sad resten af en gammel kalender også og råbte efter os, da vi ryddede deres bolig i august. Nu er fuglene klippet fri af lim og vasket fri for nikotin og kan leve et andet liv hos mig sammen med lidt fint bomuld og quiltet vat. Sådan er der så meget man kunne upcycle hvis man havde tid ;-)

Tom og Sidse

Som i hanks og Babett Knudsen. Jep den nye Dan Brown filmatisering: inferno. I biografen i Århus... Jøsses hvad sker der lige for os? Endda en verdenspremiere, invitereret via mandens job og dertilhørende connections . Mine forældre var hasteindkaldt som barnepiger, for jeg havde glad og fro sagt ja tak til tilbuddet om gratis bif tur uden at bekymre mig om logistik... Altså længere frem end guldbryllupet i sidste uge... Heldigvis kom mormor og hjalp og puttede... Og vi parkerede bilen i dokk1. Der var rød løber men ingen kendisser, men ventetid som om alle skulle fotograferes. Værten gjorde opmærksom på at han ikke var hanks, hvis vi ikke kunne se forskel ;-) og der var popcorn og cola til aftensmad ... Ikke godt for de sunde 6 uger Liv har annonceret i dag... Nå men i morgen er tavlen visket ren og et nyt inferno klar! I øvrigt har en dansk fyr tegnet en del af forarbejdet til filmen... Han er uddannet på animationsskolen i Viborg. Den gaf jeg godt besøge og vise mine unger e

At komme hjem

Til små fine pakker på fordøren...Er så dejligt. Vores nabos pige har været syg et  par dage. Så da vi kom hjemidag hang disse fine gaver til os. Ørenringene er til mig :-)

En ny uge starter

Nu igen med raske børn. :-) Med stearinlys på bordet på job. Masser af opgaver i vente. Sjove og kedelige... Strik i aften. Skolebestyrelsen i morgen. Æresport skal laves med søster og guldbryllup for mine forældre på torsdag. Gaven fra os er et stort foto af pigerne. Altså deres 4 børnebørn. Vi var en tur i skoven med en fotograf. Svært at vælge for der var mange fine imellem... Og så venter der da lige en efterårsferie ude i horisonten lige om lidt.