29. september 2016

Høst strikkelørdag d. 22.10.16


Så vil jeg gerne invitere til efterårsstrik i vores sommerhus ved Boeslum Strand.
Lørdag i efterårsferien fra kl. 10-17. Vi skal have kaffe og te og noget at spise- måske ild i brændeovnen og strik og snak- og en luftetur til stranden kan det vel også blive til. Hvis nogen bliver trætte og gerne vil overnatte er der også mulighed for det- der er nemlig ekstra senge. Pigerne er også derude- så hvis du vil have et barn med kan de nok lege sammen, men jeg arrangerer ikke noget børneunderholdning- så en i-pad til at hygge med i køjesengen og på hemsen vil måske være et hit- så vi andre kan strikke i fred og ro ;-)
Meld dig gerne til her eller på facebook eller sms- så sender jeg adressen retur :-)

22. september 2016

Quick fixes


Jeg skal bruge et par små gaver.. Så det blev til disse hurtige tasker, som passer til hækletøjet, som toilettaske eller stort penalhus... Håber modtagerne kan lide dem....

21. september 2016

when tomorrow comes

 
tror lige jeg skal sætte lidt musik på og bare sige at det fixer vi i næste uge- eller noget- altså nogle af alle de opgaver der står i kø lige her på skrivebordet... lige for tiden...
 
 
som min far altid citerer sin gamle onkel "Fjeldbo" for at sige: "Der er ingen grund til at pudse vinduer når der er andre ting der er vigtigere(det var nok at høste eller noget andet, dengang) "- udtrykket er ikke helt korrekt citeret..
- altså kort sagt: "Prioriter..."  og lige nu skal jeg vist prioritere at lave en prioriteringsoversigt ;-)
kender I det? man render rundt som katten efter sin egen hale... ha, ha;-)

19. september 2016

Drage drømnePå sådan en mandag sidder jeg og smiler over en dejlig weekend med pigefødselsdag. 8 piger på 7-9 år på overnatning i sommerhus. Vi badede fredag efter skoletid, samlede sten og malede dem med posca tuscher, lavede hjemmebyggede pizzaer, badede i spa og tørrede i sauna, fik fredagsslik og vild med dans. Alt sammen i et stort virvar. Kun afbrudt lidt af hjemve ved sengetid, men ingen nævneværdige konflikter. Lørdag var der dragevejr og hjemtransport og mere fødselsdag med familien. Søndag fik manden og jeg en morgenløbetur og var i vandet inden bedsteforældre kom/blev hentet til frokost og kaffe. Solen skinnede og dagen i dag er lidt grå ved siden af. 
Til gengæld sætter jeg pris på at mine børn kun hoster grundet en forbigående virus(Tak for at jeg kan arbejde hjemme på børns sygedage) og at det rigelige arbejde der venter i indeværende uger er med til at finansiere vores dejlige fristed aka sommerhus. Og i næste weekend er der webstrik festival. Spørg lige om jeg glæder mig. Også til togturen... 273 kr retur med plads til Ishøj og retur...Det er jo gratis strikketid jeg får i fred og ro. Fredag morgen kom kom... Skal nemlig både nå Ribe og København med job inden...Og der skal forberedes lidt der.. Der er forresten heller ikke helt styr på alle gaver til fredag morgen til Josefine... Men der er længe længe til :-) 

16. september 2016

Indpakning


Jeg elsker emballage... Især det som der er tænkt over...  Og de her fra kaffe er da rigtig fine... Der er flere forskellige i skuffen... Hm... Godt med variationsmuligheder ikke?

14. september 2016

at være blå eller gul


På mit job blev vi på et tidspunkt testet ifht vores tankestile  ... jeg er blå, med noget gul og mindre grøn end jeg troede (måske derfor jeg hader kalenderræs med manden :-) ) og mest rød når jeg bliver presset..  så måske derfor jeg ikke fatter når en forholdsvis ny kollega (men ikke så ung kollega) bare smider procedurer og forretningsgange i skraldespanden som kommer fra chefen fordi det er tørt og hun ikke kan forstå hvad det handler om.. gaaaa- vi har sgu arbejdet i 100 år med at få det nedfældet så korrekt som muligt og det er pissekedeligt og træls og handler om udbedring af mangler... I ved dem der som byggerier altid lider af... og nu tænker jeg... hun er gul... altså kreativ - som i arkitekt- så det forklarer alt.....

9. september 2016

De smukkeste lige nu

Der gik pause i bloggen. August er ovre fejet af banen, heldigvis med en Lyn september start, som indtil videre har indeholdt brombærplukning, sol, cykelture i skole og hjem... Yeah, lige om snart cykler Josefine også alene frem og tilbage og pigernes selvbestemmelse Ifht hjemkomst tid bliver bare så meget større. Det er værd at fejre. Jeg har været til strik i Todbjerg, og takker for alle de dejlige hejsa'er og gensyn med dejlige garnglade damer det indbragte. I mandags var der havneudsigtsstrik i Hobro med den lækreste tapas til og et selskab jeg altid glæder mig til. Skolebestyrelsesmøde, svømning og spring, morgenløb til manden og mig, oprydning efter ting fra søsters og svigermors gemmer, upcoming 8 års fødselsdag og guldbryllup og et arbejde hvor opgaverne skrider frem med babysteps, men de skrider frem og opgavefordelingen er justeret så det passer okay. Pernilles læsning bakker vi pt op med en stor pige der sidder roligt herhjemme to eftermidage *1time og jeg behøver ikke stå på nakken af hende når vi har spist og alle helst vil hygge og ikke arbejde mere. Og når jeg rammer fyraften og fikser vasketøjet så kører serien ørnen på iPad... Jeg undrer mig over at jeg ikke så den dengang i 2004-2005, men skønt at der er underholdning til mig nu.   Blogland når jeg ikke rundt i... Facebook bliver tjekket Ifht strikkegrupper mv og der tørstrikkes på ravelry og andre steder. Jeg har dip dye sweateren fra Camilla vad på pinden og glæder mig til den får en ende.. Men det går for langsomt... Gad virkelig godt at min bil kunne køre selv, så ville jeg få mindst 2*50 minutters strikketid hver dag...kram og ønsker om god weekend til jer dem måtte læse lidt med her fra den håndholdte hverdag:-)