Tom og Sidse

Som i hanks og Babett Knudsen. Jep den nye Dan Brown filmatisering: inferno. I biografen i Århus... Jøsses hvad sker der lige for os? Endda en verdenspremiere, invitereret via mandens job og dertilhørende connections . Mine forældre var hasteindkaldt som barnepiger, for jeg havde glad og fro sagt ja tak til tilbuddet om gratis bif tur uden at bekymre mig om logistik... Altså længere frem end guldbryllupet i sidste uge... Heldigvis kom mormor og hjalp og puttede... Og vi parkerede bilen i dokk1. Der var rød løber men ingen kendisser, men ventetid som om alle skulle fotograferes. Værten gjorde opmærksom på at han ikke var hanks, hvis vi ikke kunne se forskel ;-) og der var popcorn og cola til aftensmad ... Ikke godt for de sunde 6 uger Liv har annonceret i dag... Nå men i morgen er tavlen visket ren og et nyt inferno klar! I øvrigt har en dansk fyr tegnet en del af forarbejdet til filmen... Han er uddannet på animationsskolen i Viborg. Den gaf jeg godt besøge og vise mine unger en dag, For det at kunne tegne så man kan leve af det er for sejt. Filmen var flot lavet, men en 3'er..

Kommentarer

  1. en 3'er kun? Jeg var ellers temmelig begejstret for bogen, og er stor fan af Tom Hanks... jeg er jo nødt til at se den selv, så jeg også kan bedømme :-D

    SvarSlet
  2. Sikke en festlighed! Fedt nok med rød løber og gratis filmaften med det hele ;-)
    Ligesom Ketty, bliver jeg nok også nødt til selv at tjekke ud, om den virkelig kun er en 3'er!
    De der 6 uger er jo læææææænge endnu. Og fanatisme er vi ikke til - i sådanne et tilfælde her, havde jeg også givet los. Naturligvis ;-)

    SvarSlet

Send en kommentar