Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra september, 2015

Blodmåne eller noget....

Blodmånen har jeg desværre ikke det, det lyder nu også drabeligt.. og heller ikke måneformørkelse i nat. Men den megastore måned lørdag aften så jeg da vi kørte hjem fra Legoland, og i går så jeg den klareste himmel med fuldmåne. I morges sagde Dennis at der var 3 grader udenfor! Så nærmer vi os oktober. Idag er himlen flot og høj og solen skinner. Om nogle timer lander jeg i Bruxelles på tur med jobbet. Jeg har købt en ekstra nat på hotellet og har fri idag og sidder lige nu og hækler i lufthavnen. Det ser ud til at jeg får ekstra hækletid, for flyet er udskudt!  Den forgangne uge bød på spring gymnastik med fri leg på klatrevæggen og en lørdag i Legoland.  At Josefine så også var til børnefødselsdag på mc D i går øgede jo blot aktivitetsniveauet. Så her er gang i den... Jeg fik da også syet en bluse i går. . Til mig selv.. skal nok få taget et foto.. en af dagene ;-) Hav en dejlig mandag!

Skøn søndag

  Efter en intens lørdag med pigegæster og familien om aftenen er det nu tid til søndag. Sy søndag! Fra 9.30-16 skal jeg mødes med sygruppen i et fint krealokale i den anden ende af Randers.. måske jeg skulle se og få pakket..  men sidder nu lige lidt og nyder stilheden og fornemmelsen af at Josefine og hendes gæster havde en rar dag....   Sidste søndag var vi på Moesgaard og se krigerne fra Kina... Sammen med mange andre der også lige skal nå det inden de drager hjem til de 7.000 andre terracotta krigere... Vi skal helt sikkert på Moesgaard igen, når der er bedre plads og det ikke regner. Men vi fik da også set lidt om vikingerne og fotoet af deres udrustning har Josefine taget. Hun synes det var sjovt at tage fotos tæt på.    Ja sådan flyver tiden... Næste søndag skal jeg pakke for jeg skal med jobbet til Bruxelles..  hvor jeg har købt en dag ekstra til mig selv.... Glæder mig , også til det!  

Forberedelse

I eftermiddag fejrer Josefine sin 7 års fødselsdag sammen med Thit som hun går i klasse med og som bor lige på den anden side af hækken...  I aften kommer vores familie også, så selv om det først er på onsdag hun fylder så holder vi en fest idag... Jeg skal lige have købt lidt ind til cremen ovenpå kagerne og kakaoen pigerne skal drikke... Og desserten i aften... Men glæder mig:-) ... Ja gaven til hende fra os er heller ikke på plads... Hav en dejlig dag! Den kan iøvrigt kun blive bedre på tandfronten end i går..billedet af mig er da jeg kørte fra tandlægen i går... To stive timer i stolen og 4-5bedøvende sprøjter senere.. To gamle tænder skulle repareres med en dækkende plastlåg. . Tror jeg nok... Hende der havde tid efter mig gik fordi det tog længere tid.. og først idag føles min kæbe næsten normal... Men når jeg kigger ind i munden kan jeg ikke se forskel.... Men så skal jeg bare kigge på kontoen... God lørdag!

Vinkelsjal

Jeg er sprunget på vinkelsjalet fra lutter idyl.. er med i en gruppe på Facebook hvor man kan se en masse flotte farvekombinationer.. Jeg har valgt et tykkere garn fra garnudsalg som lå på lager... Så sjaler bliver stort... Det er HELT ok ! Sammensætningen kommer undervejs... garnet er bomuld og rigtig lækkert blødt- så jeg glæder mig til det bliver færdigt :-)

Avis vits er tiltrængt...

Den gamle talemåde kører endnu... Idag i jp.. og den fik mig til at trække på smilebåndet ligesom rokoko postens advarsel imod det store tilgængelige adresse og nummer arkiv som er registreret i : surprise... Telefonbogen... Ja ind i mellem alle de voldsomme reportager fra et Europa i oprør er det rart med et smil. I denne weekend har venligboerne her i nærheden arrangeret gratis genbrugsbutik i Øster Velling forsamlingshus. Det ligger langt uden for lands lov og ret som man siger. Så derfor meldte jeg ind med transport hjælp. Så pigerne og jeg kørte en venlig familie far derud og hjem. Han fik en gammel cykel og noget regntøj så han kan holde sig tør når han fisker i Gudenåen, mens han venter på kone og tre piger på 3 og 4 år.  Jeg forstår godt hvorfor han gav kaffe og en snak bagefter. For Hold da fast det må være ensomt at bo alene i en lejlighed i Ulstrup mens man håber på at gense sin familie.  Jeg håber ikke hans børn behøver at sejle for at se deres far i

Lørdagstanker

Hvis jeg kunne få et lille kæledyr skulle det være en dinosaur unge, og den skulle hedde kærnemælk!  Nå! ? Ja eller jeg kunne også godt tænke mig en hundehvalp! Godt der snart er fødselsdag og hun kan lave ønskeseddel...

Og skibet er ladet med og turen går til....

Skibet er ladet med æblete...  Har lige lavet mig et glas te til at styrke koncentrationen med her fredag eftermiddag på pinden... Det er tilfældigvis æblete. Og hurtigt er tankerne fløjet til et dunkelt marked i Tyrkiet, hvor alle ville skænke os mega sukkersødet te, bare vi ville sætte os og se på deres varer. Nu går det op for mig at det var æblete vi fik..  Mærkeligt som dufte kan bringe minder frem... Turen jeg tænker på foregik i 1989, og en svensk veninde jeg havde fra mit ophold i Schweiz tog ikke med på interrail i Tyrkiet fordi de behandlede kurdere slemt. Det havde jeg ikke hørt om dengang.  Om de behandler dem bedre nu ved jeg ikke...?. Men æblete dufter stadig af æblete..  God fredag!

Astronauter og andet der flyver rundt..

Vi kigger ud og ser den perfekte regnbue, der når jorden i begge ender... Imens kører tv med nyheder om den første danske astronaut som bl.a. har lært russisk for at kommunikere derude i rummet.. og samtidig har man fundet endnu en hermetisk lukket lastbil med flygtninge i Østrig, denne gang er de fra Afghanistan og har det efter omstændighederne ok..  I aften er der forældremøde, der skal læses, og vi skal i seng i ordentlig tid for at præstere i morgen hvor min arbejdsdag starter kl. 10... I Padborg! Hvor lang tid tager det at køre derned?  Jeg er i øvrigt gået igang med at hækle vinkel sjal.. Uden opskrift, bare med det jeg har og kan se... Det bliver pænt... Men halve stangmasker er lidt kedelige i længden, men det har jeg behov for...