Jul på vej...

Ja jeg er jo for gammel til at julepynte siger pigerne..De synes her pyntes for lidt... Må jo så i mit stille sind tænke at jeg altid har været for gammel så..
Efter jul synes jeg altid det er irriterende at skulle pille pynt ned og lægge væk i kasser osv... Men her har nu sneget sig lidt ind alligevel selv om jeg ikke har fået fixet adventskrans eller stage. .
Og i går i kold sol fik jeg fjernet tomatplanterne fra drivhus og højbed... På tide?
De sidste grønne tomater blev ikke syltede men frostskadede..  måske vinteren alligevel kom bag på mig? Jeg fik vinterdæk på i tirsdags... Det var bestilt to uger før, så det handlede ikke om sidste weekends snefald... Jeg turde dog ikke proklamere på Facebook at jeg kørte på sommerdæk i mandags... Det kunne jo medføre lynchning... Nå vejen til Viborg var tør og fin... Så pyt.. 
Nå tilbage til julen.   Altså den der først kommer når vi har sovet 26 dage...
Her er Iige den gamle kalender fra min barndom... I filt... Og hjertet hopper en dag af gangen...  Den er da fin... Snemanden har jeg lige fået af min mor som måler på porcelæn... Og træet har Josefine lavet på vores opslagstavle... God 1.søndag i advent til jer og blæsten Gorm derude!

Kommentarer

 1. Ja nostalgi med den julekalender. Jeg pyntede en lille smule i går med lidt enkle hvide ting og noget natur og tænkte at for min skyld kunne vi fint stoppe der, men ved godt at sådan kommer det ikke til at gå :-)
  Ha en god dag Ellen!

  SvarSlet
  Svar
  1. ih- tak i lige måde :-) ja en fin hvid pyntet jul kunne da være rigtig rar :-)

   Slet
 2. Hvor hyggeligt med tavle-juletræ, kalender og en fin snemand. Jeg er også for gammel til at julepynte (og har altid været det). Kan mærke at det er banditterne ikke ...

  SvarSlet
  Svar
  1. nej det tror jeg på Liv- jeg bliver også yngre dag for dag kan jeg mærke :-)

   Slet

Send en kommentar