Hjemme..

 
 
Som i hjemmearbejdsplads... sådan ser det ud når jeg arbejder hjemme fra- med grønt til den ene side og terrassekig til den anden- og ledninger der ikke rigtig matcher det gamle teakchatol- men der skal jo altså strøm til skidtet ikk!
 
Jeg nyder at have mulighed for at sidde fredeligt i eget hjem og fordybe mig- at det er arbejde jeg fordyber mig i gør intet- bare her er fredeligt. Ind imellem så tænker jeg at mine 20 voksenår før børn jo nok har sat lige rigelig spor i mine behov- eller også er det bare alderen der gør at jeg ikke skubber behovet for ro i eget hjem ind under gulvtæppet-
 
Nå tilbage til skærmen/papirerne som ligger på spisebordet.... og en ny kop kaffe...
 
 
 
 


Kommentarer

 1. Hvor ser det hyggeligt ud, kan rigtig godt lide dit chartol :)
  Hvad med at sætte stikkene fast op under chartollet eller bagpå, og så evt. bore et lille hul???
  Håber at du ellers har det godt.
  Knus fra
  Dorthe :)

  SvarSlet
 2. Arj hvor sk*** hyggeligt Ellen K. Sikke en skøn plads du har fået indrettet dig. Jeg ville nok ikke arbejde, men blive helt filosofisk og klog-agtig på dén plads :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt misundelig - netop den med ro i eget hjem, det er vidunderligt, også selv om det er arbejde, der skal fra hånden og ikke hygge.
  I morgen er det min tur (håber jeg)
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 4. Sikke dog en skøn udsigt! Når jeg arbejder hjemme (i fritiden) foregår det som regel i sofaen. Med musik og strikketøj, så jeg læser bedre. Det er SÅ hyggeligt. Men din udsigt slår alligevel alt.

  SvarSlet

Send en kommentar