Kigger på fugle

Ja den sang er ungerne vilde med.... Jeg er vild med at Josefine har lavet fuglefoder og at det hænger ude på en gren i mørket mens jeg lige klipper en fin Iille fugl  eller to fordi jeg ikke gider lave aftensmad... Krea er bare sjovere end madlavning....Kommentarer

 1. Kender ikke sangen - men jeg elker også at kigge på fugle -det er meditativt ;-) ( vil ikke rette stavefejlen, fo så går det hele i udu ;-) det håber jeg virkelig bliver rettet snart ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mona- pyt med stavefejl :-) og jeg har da lige lavet link til fuglesangen.. bare så du er helt med på beatet..... egentlig tror jeg ikke du er gået glip af noget indtil nu !

   Slet
 2. Helt enig,hellere krea end madlavning;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. jep- det er da hyggeligere... altså indtil man kommer til over spisetid og der ingen mad er!!

   Slet
 3. Kan kun stemme i koret - hellere noget kreativt end madlavning :-) gad vide, hvorfor vi ikke bare har en automat til at lave mad, når vi nu hellere vil lave noget andet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja.. vinder jeg i lotto vil jeg købe en kok!

   Slet
 4. Krea er langt sjovere end madlavning! ;)
  Selvom Josefines madlavning til fuglene garanteret har været sjov at lave - se det er jo netop en blanding af de to discipliner. Måske fulgeformede koteletter med blomsterformede kartofler? Prøv det! ;) God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha-- vi skal have mejsekugler til aften- tak for mad skat :-) jeg ved ikke hvor det billede lige kom fra - tak LIV! ;-)

   Slet
 5. Den sang er også et kæmpe hit hér :-) Fint med fuglemad til de søde fugle - her på matriklen har vi dog måtte droppe det med at hænge det op, da kragerne ødelægger mit æbletræ, når de slås om godterne :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikken nogle dumme dyr... Kan du ikke stille et foderbræt op?

   Slet

Send en kommentar