jamen altså... det vidste jeg heller ikke..

Jeg får en del nyhedsbrev i min mailboks... også en masse som jeg ikke har behov for- og hvor jeg indimellem afmelder- hvis jeg kan finde afmeldingsknappen- uden at skulle igennem en lange procedure med kodeord osv- som jeg har glemt..
nå men noget af det der kommer ind er faktisk ret nyttigt.. 
idag har jeg lige lært en masse om Broccoli- og den grøntsags gode egenskaber..

BroccoliHm... nu har jeg godt nok lige fået bacon, rød peber, løg og røræg til morgen mad og er supermæt...  så broccoli trækker ikke i mig- men måske senere, evt lavet i ovnen med ost på..

og så kan jeg se at man kan få broccoli i pulverform- til at putte i sine grønne smooties... hm måske man skal bruge en opskrift- for den eneste gang jeg har lavet "greenies" var med frosen spinat- og det blev ikke godt! 

Al denne unormale blogsnak om sundmad er en del af at jeg idag er startet på et 10 ugers forløb herfra...Tatjana.. så hvis jeg kan holde gejsten hører I måske mere om emnet undervejs!

 

Kommentarer

 1. Jaaahh! Det vil jeg rigtig gerne læse om :-)

  Kærlig hilsen Tatjana
  www.lowcarb.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tatjana, hvor hyggeligt at du lige kigger her... Og det er da for vildt hvad broccoli kan!

   Slet
 2. Kender du broccoli-fritter? Hvor man skærer fra buketterne og ned igennem stænglen, vender det hele i olie og drysser salt og peber på og så i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader. Det smager bare SÅ godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej - men tak for tippet- det skal jeg da klart prøve .-)

   Slet

Send en kommentar