Gå videre til hovedindholdet

Drengebukser... 86-92

I påskeferien blev der allerførst syet 3 par drengebukser. En mor til Josefines veninde klagede en dag over at lillebror groede stærkt ud af bukserne og hun syntes 300 kr var rigeligt for nye par... så aftalen blev at hun kom med stof og jeg syede.. at der så lige kunne blive til et par mere af  resterne af det turkise og nogle rester fra mit lager som matchede  i blomstret grønligt det gjorde slet ingenting...  prisen har vi aftalt er et godt billede af knægten i bukserne- og det får I selvfølgelig at se en af dagene :-)

Og nu hvor jeg har syet der her og pigebuksen- og en prøvemodel kan jeg fortælle at det max tager to timer pr buks... og det er da egentlig ok synes jeg :-)



Kommentarer

  1. Du er jo gået helt sy-amok:-) Dejligt inspirerende. Carla har absolut ikke plads til mere tøj og kan heller ikke nå at bruge det, så jeg burde jo ikke rigtig sy mere til hende, men jeg har så mange idéer til sommertøj....som hun nok alligevel mangler lidt af;-)
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja lidt amok må jeg nok indrømme, for der.blev ryddet godt op i bunkerne i den forgangne påske. Ikke at jeg mangler at.færdiggøre noget, men det roder ikke mere på bordet:-) ja mon ikke hende Carla også skal have noget nyt :-)

      Slet
  2. Hvor er det lækkert at kunne hjælpe andre, og hvor er det nogle skønne bukser du har fået ud af det :-)

    Og nej, 2 timer pr buks er helt bestemt ikke slemt... vi sidder jo tit med andre ting, hvor vi ikke tæller timer ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Uh ha ja.der går nemt lige en time m i padden.... også fik jeg set de.sidste afsnit af en serie jeg havde optaget samtidig med... ikke en manden gider se, så det passer fint at larme med symaskinen samtidig...

      Slet
  3. Hvor har du været produktiv - og hvor er de bukser bare skønne...

    Og når du så samtidig kunne hjælpe en mor i nød, så er det jo bare skønt det hele ;0)

    SvarSlet
  4. De er også supersøde i drengefarver!

    SvarSlet
  5. Hvor er det fedt, som du har fået tid ved symaskinen. Det inspirerer. Jeg vil også sy bukser!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)