Drengebukser... 86-92

I påskeferien blev der allerførst syet 3 par drengebukser. En mor til Josefines veninde klagede en dag over at lillebror groede stærkt ud af bukserne og hun syntes 300 kr var rigeligt for nye par... så aftalen blev at hun kom med stof og jeg syede.. at der så lige kunne blive til et par mere af  resterne af det turkise og nogle rester fra mit lager som matchede  i blomstret grønligt det gjorde slet ingenting...  prisen har vi aftalt er et godt billede af knægten i bukserne- og det får I selvfølgelig at se en af dagene :-)

Og nu hvor jeg har syet der her og pigebuksen- og en prøvemodel kan jeg fortælle at det max tager to timer pr buks... og det er da egentlig ok synes jeg :-)Kommentarer

 1. Du er jo gået helt sy-amok:-) Dejligt inspirerende. Carla har absolut ikke plads til mere tøj og kan heller ikke nå at bruge det, så jeg burde jo ikke rigtig sy mere til hende, men jeg har så mange idéer til sommertøj....som hun nok alligevel mangler lidt af;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt amok må jeg nok indrømme, for der.blev ryddet godt op i bunkerne i den forgangne påske. Ikke at jeg mangler at.færdiggøre noget, men det roder ikke mere på bordet:-) ja mon ikke hende Carla også skal have noget nyt :-)

   Slet
 2. Hvor er det lækkert at kunne hjælpe andre, og hvor er det nogle skønne bukser du har fået ud af det :-)

  Og nej, 2 timer pr buks er helt bestemt ikke slemt... vi sidder jo tit med andre ting, hvor vi ikke tæller timer ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ha ja.der går nemt lige en time m i padden.... også fik jeg set de.sidste afsnit af en serie jeg havde optaget samtidig med... ikke en manden gider se, så det passer fint at larme med symaskinen samtidig...

   Slet
 3. Hvor har du været produktiv - og hvor er de bukser bare skønne...

  Og når du så samtidig kunne hjælpe en mor i nød, så er det jo bare skønt det hele ;0)

  SvarSlet
 4. De er også supersøde i drengefarver!

  SvarSlet
 5. Hvor er det fedt, som du har fået tid ved symaskinen. Det inspirerer. Jeg vil også sy bukser!

  SvarSlet

Send en kommentar