Gå videre til hovedindholdet

B, som i bihulebetændelse...

Dagens B collage handler om børn, bog, bambi mv... og meget apropos sidder snottet nu fast i mine Bihuler...
Æv Æv jeg har ellers været lidt kry fordi der ikke har været influenza og anden nævneværdig sygdom her i huset for nylig... men nu kom overmodet tilbage som en Boomerang :-)

Jeg er spændt på at se hvilke andre B -indlæg der kan læses idag i Blogland....

Hilsen Ellen

Kommentarer

  1. Arj øv for bihulebetændelse! God bedring. Heldigvis er vi nu HELE 25 bloggere med i A-Å udfordringen (og flere er velkomne). Så der er lidt at hygge dig med i din elendighed.
    Endnu en god collage fra pigerne! God weekend.
    ps. det hjælper at drikke sig en lille skid på - om ikke andet så på humøret!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det Liv- jeg sprang det med spritten over- nøjes med næsedråber...kedeligt!

      Slet
  2. God BEDRING til dig.
    Dejlig collage fra dine piger.
    Kh.
    Karen

    SvarSlet
  3. B for bihulebetændelse er da øv! Det kender jeg desværre alt for godt! GOD bedring! : )
    Hilsen Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. ja øv øv- i mange år endte alle mine forkølelser med bihulebetændelse- 7-9-13 har der været en pause siden jeg ventede Josefine for 4½ år siden- men da blev jeg også suget i næsen rigtig mange gange..

      Slet
  4. Argh Ellen - det er jo ikke sådan man skal bruge sin weekend! Masser af næsespray, siger min læge - det burde hjælpe på bihulebetændelsen. Jeg er vild med jeres collager og jeg synes det er sjovt at se hvor forskelligt vi alle griber a-å-bloggeriet an. God bedring.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Christina- udover næsespray så kan man jo også sniffe saltvand- det skulle være godt- så syg er jeg dog ikke endnu :-)

      Slet
  5. Øv og av. Rigtig god bedring til dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak- da jeg vågnede og mærkede det var jeg godt nok også lidt ekstra morgengnaven!!!

      Slet
  6. Av det gør bare så ondt sådan noget bihulebetændelse - jeg havde det på et tidspunkt i kinderne!!
    Rigtig god bedring :-)
    Rigtig søde collager du har lavet for A & B.
    God lørdag
    Kh Sabrina

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak Sabrina- nu må vi se om vi kan holde stilen med bogstaver og ord resten af måneden :-)

      Slet
  7. Buhu bihulebetændelse, bandlyst burde du være, betakker mig for har alt for ofte måtte brydes med det.

    SvarSlet
  8. Super god ide med collager :-)
    Glæder mig til at se de næste, der kommer ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har tit lavet collager førhen- også som underlag for at male billeder- og inden jeg fik børn tænkte jeg på at man skulle lave nogle temahæfter med collager - det er bare aldrig blevet til andet end noget med dyr fra zoo osv... men nu var der da lige en anledning..

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)