Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra juli, 2012

115 læsere udløser en ekstra gave

Så har I krydset 115 dejlige  læsere, og det udløser jo selvfølgelig en ekstra ting i Give awayen ... Nu har der været lidt gang i symaskinen og et pudebetræk på 40*40 cm er klar til at indtage et børneværelse et eller andet sted :-) og sammen med betrækket følger der en bambinøglering syet i stof og skind. Mange tak for at I bakker så flot op om min give away, jeg håber selvfølgelig på flere deltagere- men de 50 er rundet nu- og det er da herligt.

mens der er OL.......

laver vi lidt forskelligt samtidig med at vi følger de danske svømmepiger, roerne- og senere når der kommer løbere på banen skal vi også lige følge med. Ingen af os går ret meget op i sport på tv ellers- jeg har i mange år fulgt tour de france- men ellers ser manden landskamp når der er EM- og nix weiter- men en lidt grå feriedag med strikketøj og avis, kan samle et par tilskuere til skærmen- og så er det hyggeligt at snakke med pigerne om at man kan vinde guldmedaljer som Janne Kolling , som de så da børnehaven blev certificeret som idrætsinstitution. Desuden elsker pigerne vandet- og var fredag med deres far ved stranden hvor der var en sandrevle ude- hvor man kunne dykke lidt ned under vandet- meget spændende :-) Og så langt er jeg så nået på mit Leftie tørklæde, som er blevet mit OL- strik :-) på opskriften er der 29 blade i enderne og jeg har lavet 15- men der kommer jo rigtig mange masker på pinden efterhånden så det går lidt langsommere...

Nye værker til væggen

Forrige fredag da Jeannett var på besøg var vi jo i Retrovilla for at købe tapet til hendes børneværelse. Jeg faldt for et andet mere grafisk tapet- som jeg syntes var fedt på grund af teksten i kanten og de fine streger i mint. Nu har jeg arbejdet lidt med det og her er lidt fra processen frem mod noget der kan hænges op. FAKTABOKS : For at lave figurerne har jeg blot googlet piktogrammer og forstørret dem op i passende mål til den ramme de skal i. Derefter er de overført til forskelligt papir som jeg har printet i den farve der var kontrast til tapeten. Og så er der ellers blot at klippe ud og lime sammen, putte i rsamme og hænge op.. men det er lidt svært at tage pæne fotos når der er glas foran..

Morgennydning i ferien

Allerførst vil jeg lige byde velkommen til de nye læsere- det er så dejligt at I har lyst at læse med også selv om I ikke er til elefantlapper :-) håber nogle af mine indlæg kan inspirere til krea eller skabe eftertanke om dette eller hint :-) Jeg nyder at stå op lidt førend resten af familien- og her hvor der er lidt fugtig om morgenen finder jeg en lille plads på vores overdækkede terrasse. Der står der vasketøj til tørre- for tørretumbleren bruger vi sjældent... men med kaffe, strik og et tæppe og en bog er morgenen perfekt for mig. Og nu hvor det er ferietid- ja min ferie er startet, så er det blevet tid for læsning- så idag læste jeg "Høvdingebørn" af Martha Christiansen- fængende fra side 1, måske den skal hjem til mor og læses bagefter. Elsker at give bøgerne videre til hende- det er så dejligt at dele glæden ved læsning med sin mor synes jeg :-) 

Ægte 70'er patchwork

Mange af de ting jeg syer viser jeg til et par af mine kollegaer på arbejde- og det her har en kollega vist mig. Hun har gemt det i alle årene siden hun brugte denne utroligt flotte spencer. Jeg synes farverne er fantastiske og så flotte og inspirerende sammen- så jeg må prøve at lave noget med de farver- Er de tikke bare flot? Og så kan jeg godt lide at der er stukket langs alle kanter- det giver det hele et rustikt look- som jeg synes er fint...Stofferne er klare og står som nye i farverne- nogle af syningerne er gået lidt- men det gør intet- hvis spenceren var min tror jeg at jeg ville lave 2 pude forstykker af nederdelen- som passer til en meget slank 70'er chick... Hun går også i flotte farver nuomdage- men dog ikke helt så vildt :-)

Pigelapper og 100 fastelæsere gaven

Så lykkedes det at få taget foto af de 49 lapper i pigede farver. Jeg havde lagt det ud som et tæppe- men fotokvaliteten blev dårlig.. Og så er jeg så glad for at der er kommet nye læsere til - det er rigtig dejligt at I vil være med i Give awayen - og jeg håber at I får lyst at følge bloggen bagefter også.  Men som lovet er der en bunke garn som ekstra gave fordi der nu er 100 faste læsere af bloggen.  Det er 500 gr. Dales baby uld, 100 % uld, men meget blødt og så kan det vaskes i maskinen. Det har nogenlunde samme løbelængde som Kaunis populære garn- og jeg fandt lige denne opskrift der passer til.. På Ravelry er der rigtig mange ting strikket i det garn- f.eks denne søde trøje..

Drengelapper og en dejlig dag...

Igår startede med morgenmad på kontoret da en kollega havde fødselsdag- jeg tog blomster med fra haven for det er så dejligt at få lidt fint at se på og dufte til når man bliver fejret.. Det var varmt derinde og da manden foreslog at han hentede pigerne tidligt og at vi kunne mødes på stranden endte det som planen for den sene eftermiddag- jeg nåede at få sluttet en opgave som har hængt længe og var så godt tilpas da jeg landede hos mand og børn i vandkanten kl 17- at vi så spiste på fortovscafeen på det lokale pizzaria og endte med is på terrassen gjorde ikke stemningen dårligere... Men jeg nåede lige at få lagt det ene hold lapper til give awayen ud på et underlag på terrassen og få taget foto inden lyset blev for dårligt... Så her er de 49 lapper til et drengetæppe som med 1 cm sømrum på alle kanter vil ende med at være 91*91 cm plus evt. kant. Håber I kan lide stofferne- man kan selvfølgelig føje flere til og få et større tæppe til bilen eller lignende ud af det.

Lækker mad, dejligt selskab, varm aften og vindueskiggeri..

Nu må det kaldes en tradition- tror jeg- for et år siden var jeg med 2 veninder på Scarpetta og spise lækker mad og snakke- og succesen gentog vi igen igår aftes- fordi der i denne måned kører et sommertilbud på flere restauranter i KBH. Det var en dejlig aften. Vi ses ikke så tit- men det er givende når vi gør- så kommer der lige lidt energi på batteriet igen og der bliver spurgt ind og talt om det der nu måtte fylde lidt eller meget. Maden var lækker- og her er lige foto af kaffen og desserten.... mums Bagefter gik vi en tur på Nørrebro- hvor er der mange fine sommerkjoler på cyklende piger sådan en skøn juliaften- jeg følte mig hensat til sydeuropa..  og på retur til min p-plads kiggede jeg lige vinduer her  hos Quriosa- som det fremgår af billederne har de lamper  i massevis- og inde bag ved er jeg ret sikker på at der gemmer sig rigtig mange andre gamle skatte..måske man skulle snuse lidt på hjemmesiden- og så ved jeg også at de har en facebookside med løbende opdateri

Giveaway: Lapper til 2 børnetæpper og ekstra gaver

I anledning af at min fastelæser funktion nu igen virker fejrer jeg det med en lappe giveaway. Der er 2*4 lapper af 15*15 cm på spil i de her 4 viste farver med gamle elefanter. Desuden er der en bunke med pigefarvede lapper og en bunke med drengefarvede lapper, så du ialt kan vinde 49 lapper til enten et lille pige- eller drengetæppe der kan syes sammen med elefanterne. Alle lapper er vintagestoffer. UPDATE: Her er bunkerne bredt lidt ud.. Se lapperne lagt ud her  og her 1 lod for kommentar 2 lodder for kommentar og fast læser 5 lodder for kommentar, fast læser, og Link med ovenstående billede i sidebaren 8 lodder for kommentar, fast læser, Link med ovenstående billede i sidebaren og sæt min blog på din blogroll. 10 lodder for kommentar, fast læser, Link med ovenstående billede i sidebaren, sæt min blog på din blogroll og lav et indlæg om give awayen. Jeg trækker lod d. 11. august kl. 21.00- og da det er lige på min fødselsdag - har jeg beslu

søndag aften med hyggelige sysler

Min gamle veninde Jeannett med bloggen Ævle Bævle kørte med fra Jylland torsdag hvor manden kom fra arbejde derovre- det blev til 3 dage med snak :-), shopping, guf og et par flasker vin. Det var rigtig hyggeligt- men næste gang skal vi sørge for en strøgtur og ikke kun shopping i alle de små butikker bag Strøget. Desuden skal manden på forhånd briefes lidt bedre om at jeg bruger weekenden på tøsesnak, ture og indkøb og at han er barnepigen og kokken.. Fredag blev brugt i Liebe, RetroVilla, Liebe og RetroVilla :-)  og et smut i en garnbutik.. Jeg blev fristet af et skilt til toiletdøren, lidt tapet og så fik jeg lidt nyt tøj. Jeannett fik især en masse tapet til børneværelset. Idag kørte jeg hende til Hovedbanegården- jeg elsker det sted- især tanken om bare at kunne hoppe på toget og køre langt ud i Europa eller Asien for den sags skyld- Eventyret venter derude og har gjort det siden min første interrailtur... Nå men jeg kørte retur til vaskemaskinen der er gået i stykke