Gå videre til hovedindholdet

efterårsferien er lige om hjørnet..

og nu er der booket overnatning til hele familien..


iår skal jeg ikke have lungebetændelse samtidig... 7-9-13....

Kommentarer

  1. Selvfølgelig skal du ikke ha lungebetændelse, du skal da være frisk så I rigtig kan nyde efterårsferien. Håber I får en dejlig ferie :-)

    Kh Gitte

    SvarSlet
  2. Det ser rigtig dejligt ud. Vores er også booket - en 5-600 km. syd for grænsen :-)
    Jeg har skudt en give-away af, hvis der er noget der kan friste? :-)
    Kh Pernille

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Pernille!
      Ja jeg skal være med på din give away- skulle lige på pc'en også... pænt stykke syd for grænsen! Hvad mon I skal ?

      Slet
    2. Vi skal såmænd 'bare' ned og besøge Bernds forældre... 600 km efter grænsen... Er ikke god til at køre så længe i bil :-( Men det skal nok blive hyggeligt.

      Slet
    3. Selvfølgelig! Nej nu du siger det med at køre langt i bil- hver gang ungerne tuder på bagsædet sidder vi og siger: "F... Kroatien!"- altså iforhold til at køre på camping dernede- lidt indforstået .-)

      Slet
  3. Dejligt dejligt. Den er heldigvis lige hjørnet.
    Ang. Det stof, som du efterspurgte pris på. Jeg har næsten 1,5 meter tilbage, det er 120 cm bredt. Jeg tænker en bytte handel med noget andet stof.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep- jeg glæder mig! Lyder godt med stoffet- Hvad for noget tænker du i bytte- farver? Nyt, retro, motiver? Så forsøger jeg at tage mig sammen til lidt foto.. skal lige finde kabel..

      Slet
    2. Gerne grafiske eller retro design i gul, grøn eller blå.
      Jeg har også noget karrygult med lille træer på. også babyfjøjl og fra Madam Stoltz, hvor det andet her også er fra. Jeg kan lige ligge et billede på af det, hvis det har interesse.

      Slet
    3. Super- så går jeg efter det i bunkerne:-) vil altid gerne se foto af stof folk vil af med ... hm... hvornår fået jeg syet af det!!!!!

      Slet
  4. Det ser dejligt ud, håber i får en skøn efterårsferie. Vi smutter allerede i næste uge, da vi ikke har skolebørn mere :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja vi har jo heller ikke skolebørn- men de mennesker manden arbejder sammen med har åbenbart :-)

      Slet
  5. Efterårs ferie = arbejde herhjemme, men så har vi jo den til gode. Det ser skønt ud, og jeg håber ikke du bliver syg igen.
    Hvad med på lørdag giver du middag hvis vi kommer forbi, eller vi kan jo også tage noget med, jeg kan godt læse i dit tidligere indlæg at du er lidt presset.

    SvarSlet
    Svar
    1. At arbejde hjemme er vel også ferie fra det andet arbejde :-) kom bare på lørdag- giver middag- men det bliver ikke dyresteg eller lignende :-)

      Slet
  6. Uh - det ser skønt ud! Håber, I får en rigtig dejlig ferie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Christunte- jeg har lige booket min rest ferie og feriefridage ind frem til 1. maj--- og frem til jul er der max 12 dage i træk at jeg skal arbejde... ved bare ikke lige hvordan jeg skal nå opgaverne der- men....glæder mig til at holde fri!

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Projekttasker til salg: #dreamknitbag på instagram

Så kommer der lidt liv her på bloggen igen- lang pause og nu kommer jeg til at linke til Instagram hvor min konto er @keep_dream_knitting #dreamknitbag   på Instagram er der jeg viser de projekttasker jeg syer og sælger hvis nogen synes om dem. Skriv en pb på Instagram så finder vi ud af farver og størrelser osv. Lille model: Jeg laver en lille handy version jeg kalder for Knit'nwalk størrelsen som lige passer til at hænge over armen og med en strømpe eller hue i. Den er ca 13 bred, 8 dyb og 24-25 cm høj. Intro pris 75 kr :-) Pris 95 kr. Posen er uden lynlås så intet hænger i. Jeg syer taskerne i stof fra mit stoflager som hovedsageligt består af vintage og upcycklede stoffer som er købt i genbrug eller arvet fra familie og venner. Det sjove ved at sy taskerne er at sætte farverne sammen- og få det til at spille med de materialer jeg har på lager. Medium: Udover denne størrelse laver jeg også en lidt større model som nemt rummer A4 opskriften og et par nøgler garn

kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)