inspireret til endnu et hækleprojekt

Utroligt som man bliver inspireret i blogland... Kirkesjov viste et hjertetæppe igår- og det er da bare for flot.. og så kan man bruge sine rester til hjerterækkerne..

jeg har lige printet diagrammet som man hækler det efter..

Det kan ses lige her på hollandsk og der er fine fotos at hækle efter... der er også link til opskriften på engelsk.. men jeg tror jeg nøjes med diagrammet og foto... så kommer resten nok hen ad vejen :-)


Kommentarer

 1. Ih som det ser fint ud :)
  Glæder mig til at se når du kommer lidt længere!

  Kram og ønsker om en dejlig tirsdag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte!
   Foto ovenfor er ikke mine:-)- men lånt fra den hollandske side jeg linker til- så jeg er ikke gået igang :-) drømmer bare:-) Du må også have en god dag :-)

   Slet
 2. Tak for diagrammet, så slipper jeg for at lede efter det:) Blev også lun på projektet da jeg så det hos Kirkesjov i går. Det er altså bare det skønne ved blogland:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Kirsten- tænkte at jeg så altid lige havde det ved hånden når jeg ville se det på min telefon eller noget :-)

   Slet
 3. Det er rigtig flot. Tak for tippet! Imponerende, som de der hæklede tæpper bare fører til flere. Lidt uhyggeligt, faktisk......

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte: De' er fa'me uhygligt du! (Men man kan nå at starte på mange som tager allt for laang tid at starte....

   Slet
 4. Det var da smart og en virkelig sød ide. Må se om der ikke er en som mangler et barnevognstæppe i nærmeste fremtid... ellers må den mindste holde for og have endnu et tæppe til dukkevognen (du ved, små overskuelige projekter :-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ketty!
   det er da et tæppe i dukkestørrelse jeg skal lave- eller grydelapper... bare for at se om jeg "gider" mønstret .-)

   Slet
  2. Åh ja, grydelapper... jeg kan lige se dem for mig :-)

   Slet

Send en kommentar