"De glemte piger" af Sara Blædel


Den bog lånte jeg af min svigermor og læste i sommerferien- herligt at læse til langt ud på natten og have fri dagen efter... og bogen blev læst i et hug- på et par dage.... og sad fast når jeg lukkede øjnene ig skulle sove... 


"En kvindes styrt i døden åbner døren til en dyb og skæbnesvanger hemmelighed.
Louise Rick er udnævnt til chef for en ny enhed under politiet, der tager sig af eftersøgte personer. Hun og hendes nye makker, Erik, tilkaldes, da man ikke kan identificere offeret for et hændeligt uheld. En kvinde er styrtet ned af en skrænt, men ingen ved hvem hun er, og ingen har meldt hende savnet.
Louise må vende tilbage til sin hjemegn, må igen møde Kim ('Aldrig mere fri') og bliver også nødt til at konfrontere sin ungdoms spøgelser - hun kommer videre. Arbejdet med sagen afdækker en dyster hemmelighed og nogen barske skæbner.
Sara Blædel tager med denne velskrevne krimi hul på problematikken med  "åndsvageforsorgen" - ikke for 100 år siden, men inden for en overskuelig årrække, 1970-80'rne, hvor fastspænding og tvangsfodring tilsyneladende var daglig kost."
Du kan læse mere her....


Kommentarer

  1. Ej, den har jeg længe haft planer om at læse.. Må snart have fat i min svigerinde og låne hendes :) Elsker nemlig de andre bøger i serien...

    SvarSlet

Send en kommentar