Gå videre til hovedindholdet

Ro på...
Her de første dage af vores ferie har vi ikke lavet meget- vi nyder alle bare at gå og tulle rundt i eget tempo til en forandring- gerne i nattøj hele dagen :-)
Når der ikke er ting på programmet så sker der det herlige at pigerne selv finder på ting at lave- ja det er de nu ret gode til ellers også :-) 
Her har de fundet malingen frem fra skabet med kreasager- og jeg var verdens bedste mor fordig jeg kunne fremtrylle glitterlim og skinnende pailletter-  Jeg synes det er skønt at de nu er så selvhjulpne at jeg "kun" behøves stille bægre med vand ind til malingen og hjælpe med at rydde væk igen- 
De bliver store- og ved I hvad Pernille har fået sin første rokketand- det er for vildt at jeg pludselig har et barn med en rokketand..

Og mens pigerne farver, så strikker jeg selvfølgelig, manden læser avis, eller er på pc'en mens atleterne fiser rundt i London :-)

Kommentarer

 1. Åh det lyder virkelig som om der er ro på. Hvor fedt!
  Og tillykke med rokketanden :)

  Herhjemme bankede yngstemand mig eftertrykkerligt i Mario Kart på Wii i går. Det var højdepunktet på dagen og rigtig sjovt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dejligt med lidt afslapning et par dage. Nu tager vi til gengæld revanche i randers regnskov og Ree dyrepark... dejligt med pauser hos mormor bagefter:-) det er vist ok at få bank i Wii!

   Slet
 2. Lyder dejligt. God fornøjelse! :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud! :D
  Jeg har gang i en give-away for tiden, som jeg håber du vil tage et kig forbi.

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Kamilla, det gør jeg gerne når der bliver adgang til netopkobling igen:-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)