Ro på...
Her de første dage af vores ferie har vi ikke lavet meget- vi nyder alle bare at gå og tulle rundt i eget tempo til en forandring- gerne i nattøj hele dagen :-)
Når der ikke er ting på programmet så sker der det herlige at pigerne selv finder på ting at lave- ja det er de nu ret gode til ellers også :-) 
Her har de fundet malingen frem fra skabet med kreasager- og jeg var verdens bedste mor fordig jeg kunne fremtrylle glitterlim og skinnende pailletter-  Jeg synes det er skønt at de nu er så selvhjulpne at jeg "kun" behøves stille bægre med vand ind til malingen og hjælpe med at rydde væk igen- 
De bliver store- og ved I hvad Pernille har fået sin første rokketand- det er for vildt at jeg pludselig har et barn med en rokketand..

Og mens pigerne farver, så strikker jeg selvfølgelig, manden læser avis, eller er på pc'en mens atleterne fiser rundt i London :-)

Kommentarer

 1. Åh det lyder virkelig som om der er ro på. Hvor fedt!
  Og tillykke med rokketanden :)

  Herhjemme bankede yngstemand mig eftertrykkerligt i Mario Kart på Wii i går. Det var højdepunktet på dagen og rigtig sjovt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dejligt med lidt afslapning et par dage. Nu tager vi til gengæld revanche i randers regnskov og Ree dyrepark... dejligt med pauser hos mormor bagefter:-) det er vist ok at få bank i Wii!

   Slet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! :D
  Jeg har gang i en give-away for tiden, som jeg håber du vil tage et kig forbi.

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej Kamilla, det gør jeg gerne når der bliver adgang til netopkobling igen:-)

  SvarSlet

Send en kommentar