Har du nået at få et lod i min lappe giveaway nu med 3 ekstragaver!

Allerførst hjertelig velkommen til jer nye læsere- det er dejligt at se og spændende læsning at kigge på jeres blogge- dem af jer der har det :-)
Jeg er vildt forundret over så mange der lige pludselig er kommet på som faste læsere her den sidste uge- det er utroligt flot og fordi der nu er mere end 130 faste læsere smider jeg et hjemmelavet billede og et hårbånd med pynt i puljen med lapperne til 2 babytæpper, garn og pude. Du kan se det hele her og indtil imorgen aften kl. 21 kan du nå at være med !!

Vi er nu kommet hjem fra ferie og dagen er gået med vasketøj, indkøb, en skyet tur på stranden, bytte af legetøj i toys'r us....og andet anstrengende.
Lige nu håber jeg på en kaffepause, med cola og bog inden den står på madlavning...Imorgen har jeg inviteret et par gæster og det medfører at jeg SKAL have syet et lille tæppe færdig som den ene gæst skal have... så det er godt at fødselsdagenskagen kun skal samles med flødeskum og frugt i morgen :-)

Kommentarer

 1. EJ HVOR ER DET BARE NOGET SKØNT STOF!!!
  Kan lige se det i mit lille hjem - til den lille spirrevip Conrad, der kommer til november. Dejlig blog du har - med mange gode idéer og hyggelige indlæg!
  Jeg følger dig på bloglovin.com, men er lidt i tvivl om - om jeg er fast læser - da jeg ikke synes jeg kan trykke på dit ikon?! Jeg har også lavet et indlæg på min blog www.klokkinder.blogspot.dk omkring din give away - og du er på min liste på min blogroll samt dit link er på min blog - så hvis jeg er fast læser og/eller hvis bloglovin tæller som fast læser så er det vist 10 lodder til mig.
  KRYDSER alt for at det er MIG der bliver den heldige vinder at dit "bliv i godt humør" stof!
  Go' weekend - kærligst fra Julie Maria

  SvarSlet
 2. Tjek - er nu også fast læser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Julie marie, jeg skal da lige ind og se hvad du skriver om på din blog:-)

   Slet

Send en kommentar