så er puslespillet lagt ud...
Igår fik jeg købt vlieseline til at stryge på det tyndeste af stoflapperne- der røg også neongrøn tråd i kurven- det skal bruges til stikningerne på den lilla bagside- og så fandt jeg stoffet som skal bruges som kantebånd. Det er ternet- i hvilken farve tror du?


Jeg fik mig også en ny stofsaks og en clover opsprætter- mine gl. opsprættere var blevet så sløve at man stak sig i fingeren istedet for at cutte tråden- 
Og som den opmærksomme seer måske vil opdage, så fik jeg en gennemsigtig boks i Søstrene Grenes- jep man ligger vel lidt under for et vist modepres fra blogland :-) 
Quadratisch, praktisch, gennemsictich und gut!

Nu stilles der om til symaskinen.....

Kommentarer

 1. Wauu hvor ser det godt ud! Har også planer om at kaste mig ud i to lignende tæpper til barselsgaver :-) grønt ternet kantbånd? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille!
   Tak! :-) Orv- glæder mig til at se dine kommende barselsgaver.. grønt, måske!

   Slet
 2. det tæppe ser ud til at blive rigtig flot, jeg tager hatten af for dem der kaster sig over projekter af den kaliber, der kan min tålmodighed ikke følge med ret lang tid af gangen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lotte!
   Indtil videre- hvor jeg er godt halvvejs med at sy sammen er jeg glad! Første gang jeg prøver at sætte nåle i så hjørnerne bliver præcise- og det er så pænt! Med det du syer tror jeg altså godt du kunne lave et tæppe!

   Slet
 3. Det bliver bare rigtig godt. Lækker farvekombi. Gætter også på ternet kantebånd! :o)
  Er vilde med 'gennemsictich' hahahaha....! God fornøjelse med syprojektet.
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv!
   Ja den der karrygule er ikke så ueffen :-) :-) - du får se om det bliver ternet!! Er glad for at én synes mit plattyske er lidt sjovt...

   Slet
 4. Uha, det bliver et utrolig fint tæppe. Du har fået fanget en masse farver, der er rigtig gode ved hinanden.

  SvarSlet
 5. Kære Karen!
  Tak skal du have- jeg har forsøgt at begrænse farverne og mængden af forskellige stoffer for jeg synes nogle gange lappetæpperne bliver for rodede- og så lod jeg mig inspirere af farvespillet i et af de gule stoffer- så det skal jeg prøve igen med nogle andre kombinationer også :-)

  SvarSlet

Send en kommentar