Er du til lyserød? Er jeg?

Inden jeg for godt 5 år siden fik Pernille var der ikke ret meget lyserødt i mit univers. Fra min barndom kan jeg huske et bukse/jakkesæt i lyserød denim min mor havde syet- og en kjole til et afdansningsbal med lyserøde og lysegrønne blomster.
Og jeg var ikke vild med det meget lyse pudderfarvede babytøj vi arvede- det gik an sammen med brunt okay- men en del røg i et farvebad og blev lilla og orange.


Men nu er stemningen vendt- jeg har f.eks fået det sådan med det nye pige Lego, at farven er underordnet- bare mine piger gider bruge det- jeg tror på at Lego gør noget godt for ens hjerne :-) og når Pernille synes at de traditionelle Legomodeller i brun, grå og blå er grimme ja så ærgrer det mig for jeg mener det er godt legetøj..

Og her er så lige en lille fotocollage af det stof jeg lige har byttet mig til hos Kirkesjov- hvis du bliver fristet af lidt candyfloss så har hun garanteret mere af det til salg :-)

Nedenfor kan du se et par af dagens genbrugsfund- altsammen noget som der er rigeligt af hvis du fristes af de motiver:-)
Kommentarer

 1. Jeg kan bestemt godt lide lyserød. Ikke at gå i det selv, altså...
  Hvis det bare er en "ordentlig" farve og ikke det dér pudder-baby-lyserød. Gerne sammen med orange, gul og rød.

  SvarSlet
 2. Christunte: Ja man bliver faktisk i godt humør af de farver sammen- også hvis man får en buket blomster i de farver :-)

  SvarSlet
 3. Uh. Er klart til det øverste stykke med blomster i orange og lyserød. Jeg er ikke ellevild med lyserød - men sammen med orange eller en fræk lime. Mums

  SvarSlet
 4. Lyserød og lime- det er også godt sammen.. det må jeg vist lave på et tæppe... en af dagene...

  SvarSlet

Send en kommentar