små buketter


Pigerne er rigtig søde til at plukke blomster og den her står i køkkenvinduet sammen med opvaksemidlet og pynter- de franske anemoner satte jeg i efteråret- og de er så smukke- håber de fleste blomster får lov at stå i haven lidt endnu- inden de mister hovedet og kommer ind i som buketter :-) Nogle gange bliver der tyndet rigeligt ud i dem..
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Kan godt forstå at de ikke kunne modstå fristelsen til at flytte denne smuksak indenfor. Ih hvor det pynter :)

  SvarSlet
 2. Ja og jeg kan godt huske hvordan jeg selv plukke blomster i min mors have- uden at skele til om det var helt ok- og de er jo skønne indenfor og jeg elsker at få de små buketter- så næsten win-win..

  SvarSlet
 3. Hej Ellen

  Smukke farveklatter :)

  Håber frugtposerne lever op til forventningerne - jeg sendte originalerne med så kan I altid printe flere hvis det er.

  Brevet der skulle have været med ligger selvfølgelg her hjemme. Der er lige nogle fakta omkring vask af poserne. Strygemærkerne holder længst hvis man vaske skånsomt, med vrangen ud, lav centrifugering og hvis ikke poserne ligger for længe i vaskemaskinen efter vask.

  Endnu engang mange takf or de fine fine skåle. Jeg er enorm glad for dem

  kh Laura

  SvarSlet
 4. Kære Laura!
  Tak for poserne- de kom fint frem igår- der kommer indlæg her om et par dage- det var bare super at du lige fortæller om vask- og så fedt at du har lagt tegningerne med- Jeg er meget glad for byttehandlen :-) og det er pigerne også ..

  SvarSlet

Send en kommentar