oprydningssalg fra kælderen


Så fik jeg langt om længe lagt 3 juniorsenge, en kontorstol, hundeudstyr, børnebord og 2 louis P lamper, partytelt med mere på den blå avis... Hvorfor er det at det hober sig op ?....man skulle tro jeg var vokset op under krigen med mangel på alt.. Mangler stadig at sætte orange og olivengrøn magnet kuglelampe på og andet godt...
Nå ja det kommer da hjemmefra... hvor vi driller min far med hans mini-silvan- som vi har nydt godt af mange gange.. Min svoger kalder det JGS: "Jene guer sajer" ret vestjysk ikk'or?

Iøvrigt hvordan viser man bedst de senge man ikke gider skrue sammen? Grr....

Kommentarer

 1. Hej Ellen Kathrine

  Der er ikke nogle at juniorsengene der kan laves om til halvhøj seng vel?

  Knus Tamra

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tamra- hvis du mener sådan en hvor man kan sidde inde under? Så desværre nej :-)

   Slet
 2. Åh. Dårlig samvittighed. Jeg brude også rydde ud og sætte til salg. Kan ikke trække vejret for bare bunker. Har ikke engang en kælder at fylde op (og tak for det!). Sejt gået af dig Ellen Kathrine.
  /Liv

  SvarSlet
 3. Tak du- vi kørte 3 læs på genbrugspladsen i påsken... så jeg fatter ikke hvor det komemr fra- måske fordi jeg altid tager noget med hjem igen..

  SvarSlet
 4. Jeg synes du er super sej, du strikker, hækler, syr, fotografere, rydder op :)
  Har I i øvrigt ikke hund mere?

  SvarSlet
 5. Hej Helle- tak skal du have:-) jeg roder også... Nej desværre var vi nødt til at få Rynke aflivet i februar måned- hun blev syg og gammel på 2 uger- næsten :-)så det er vi ret kede af.. jeg savner at gå tur med hende....

  SvarSlet

Send en kommentar