genbrugsfund hos en samler...

Her er lige lidt fotos af de ting der på det seneste har fundet vej til kameraet... noget har stået her længe, andet er nye fund.. Det blå stel er nu hverdagsstel- og havde tænkt at de orange dybe tallerkener skulle supplere- men jeg tror jeg ønsker mig nogle morgenmadskåle i stedet..
Den brune kugle lampe var på bud og er lidt bulet og der er 3 af dem- de skal males hvide- når det engang passer- Jeg har iøvrigt også 2 helt ubrugte mørkeblågrønne kuglelamper ca 20 cm i diameter som aldrig har været hængt op- men købt i 1975 da mine forældre flyttede... De ligger stadig i den oprindelige plasticpose..  Umiddelbart er det vel synd at male dem da de er helt fine- men lige nu ved jeg ikke hvor de skal hen- så de er vel til salg..

Plastickrusene er fra Rosti- og nu har jeg efterhånden en bunke samlet af hver slags...


Det gule herover er fra svenske Rørstrand- og det er superfint synes jeg.. Har set skår af det lavet til ringe- det gad jeg godt at kunne.. Må kræve noget af en slibemaskine at slibe skår til?

Kopperne her over og under skal jeg heller ikke beholde...Og sættet her har jeg haft siden vi boede i Esbjerg- så det har vel 5 år på bagen hos os.. det er hyggeligt i brug :-)


Og ja kopperne her tror jeg også jeg skal have sat til salg...

Kommentarer

 1. Sikke som du får handler, fine ting. Jeg elsker bare kuglelamper. Vores hus indehold flere stk da vi flyttede ind for 7 år siden.

  SvarSlet
 2. Ja min søster og jeg havde en orange og en olivengrøn magnet lampe på værelset også indrettet i 1975 :-) dem har jeg også liggende- den olivengrønne passer måske bedst på et drengeværelse- og den orange er nu demonteret fra pigernes værelse og venter på lidt reparation- da pæren sidder fast i fatningen. Men 2 mørkegrønne, 1 olivengrønne, 1 orange og 3 brune kuglelamper... det er da noget af en blanding.. Hvordan bruger du jeres idag?

  SvarSlet
 3. Vi har en brun kugle lampe hængende i kontoret samt en brun magnet magnet lampe. I garagen ligger endnu en kugle lampe der måske skal måles og i stuen og hænge. I garagen sidder eendnu en brun magnet lampe og der ligger 2 orange shvor den ene skal på Valdemars værelse når det skal laves fin.

  SvarSlet
 4. Gad vide om i bor på en herregård - eller hvordan mon i har plads til alle de skønne loppefund?!?
  Nuvel - med mindre i (ligesom os) bor i bunker ;o)
  God lørdag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Liv- det er ikke en herregård men en slut 60'er hus- med stor mørk kælder og sauna... der kan der stå mange kasser mens varmen fiser ud af taget og mit teknikerblik giver mig dårlig samvittighed over alle kuldebroerne og de indvendige tagrender... Men vi har god plads- er bare ikke så gode til at få det til at se superlækkert ud - og ungerne er gode til at "lægge" tingene overalt.. og porcelænsskabet har bugnet længe- så nu blev det "nye" stel årsag til at få ryddet ud i alle de umage dele- som jeg ikke kan lade være med at klunse..

   Slet
 5. jeg kunne meget vel være interesseret i de blå mønstrede colditz kopper! - jeg samler nemlig på middags - og dybe tallerkener i det stel:-) - mon ikke kaffe kopper ville pynte også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marlene- de er dine:-) Har kigget på dit stof- vil du bytte med det? Ups- det fylder jo også og jeg skulle jo rydde ud.... skriv gerne en mail til ellenkathrine@privat.dk

   Slet
 6. De er altså også bare fine, de kuglelamper! Vi har kun de nye modeller hængende, men det er jo bedre end ingenting :-)) Jeg har eksperimenteret lidt med potteskår, men læst mig til at det kræver en diamantslibesvamp for at få det bedste resultat - og den har jeg ikke lige fået fat i endnu. Men det er altså super fedt med smykker af potteskår :-))

  Du spurgte til et kjolemønster på min blog - det er fra Stof & Stil, nr. 63003. Det er et par år gammelt, men fås sikkert stadig.
  KH Bodil

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bodil- ja at I har fået dem op at hænge er helt klart bedre end at de gamle bare ligger i en pose.. hvilket vores altså har store anlæg for.. sammen med de andre halvgjorte projekter:-)
   En diamantslibesvamp- ja men det er da klart- på byggepladsen har jeg oplevet at der blev brugt diamantskærer til at skære i beton- og det er jo lidt det samme- men hvor mon man får sådan en?
   Tak for svar mht kjolemønstret:-)

   Slet
 7. Sikke mange lækre ting og jeg elsker jo fløde sættet :) Jeg kunne godt være interesseret i at købe de blå kopper fra Rosti

  SvarSlet
 8. Kære Jeanett- gør du det:-) tænkte faktisk det kunne bruges som barnepigebetaling :-) om et par uger:-) de blå kopper er ikke fra Rosti- men ligner noget fra et flyselskab..- men dem tager jeg med- så kan du se dem..

  SvarSlet

Send en kommentar