Gå videre til hovedindholdet

den der vil længst væk bestemmer..


Jeg hørte Niels Boesdal sige følgende (frit citeret) i et radiospot forleden: "Hvis man er flere der ejer et skib er det den der vil længst væk der bestemmer. " Desuden blev der sagt: "Almindeligheder er der nok af, grænser er til for at blive flyttet."
Jeg hører ikke ret tit hans programmer men jeg kan godt lide citaterne.. det vækker lidt stof til eftertanke hos mig- og hvis man ikke vil langt væk kan man jo bare stige af undervejs.

Nå men er vist i eftertanke humør idag- har ihverttilfald lige talt med min mor om 2. verdenskrig- jeg havde givet dem billetter til Hvidstengruppen i fødselsdagsgave- og hun kunne fortælle rigtig meget om hvad der skete i min familie dengang og hvad hun oplevede. Det har vi aldrig hørt om før- og min morfor har åbenbart først fortalt om ting da han blev gammel. Jeg er nødt til at skrive min mors minder ned for lige pludselig er de væk. Det kan gå stærkt- se bare her hos Pernille.

Sejler dit skib i den rigtige retning og langt nok væk fra almindelighederne? Lige nu sejler vores skib i hvertilfald snart i en ny retning- måske det giver os nogle oplevelser og flytter nogle grænser- det håber jeg.


Kommentarer

 1. Fede citater - lige nu sejler mit skib ikke på langfart - med det gjorde det fra jeg var 17 til jeg var 30.....og da der stadig er noget verden at erobre, så....
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen- ja man ved jo aldrig hvad der er i vente :-), jeg håber jeg altid vil have lyst til at opleve noget nyt :-)

   Slet
 2. Fedt med eftertænksomhed en onsdag midt i maj! Thumbs up! :)

  SvarSlet
 3. Liv- ja nogle dage er bare mere tænksomme end andre:-) og det er jeg glad for! Og jeg sætter stor pris på at der er flere end mig der deler ud af eftertænksomheden- :-)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Genbrugsfund II

Kan det kaldes genbrug når tingene aldrig har været brugt? Ja jeg har i hvert fald fundet disse to kuglelamper i min fars depot. De lå i original indpakningen fra 1975 hvor vi flyttede.... Så hvor de skulle have hængt i min barndom vides ikke... Men Pernille ønsker sig grønne loftslamper og disse to er klar til at putte i fatningen og hænge op.... Måske en gang i løbet af idag, mens malingen tørrer på kommoden jeg skal til at grunde om lidt..

Sommertoppe...

Fredag gik jeg igang med de lette sommertoppe fra purlbee. Pernille havde to klassekammerater på besøg så der er faktisk løbet 4 stk igennem symaskinen.... 2 af hver :-) det er da fedt at hendes legekammerater synes det er sjovt at vælge stof i mine reoler og at jeg så på kort tid lige får syet noget til dem også... Pernille og Josefine har ikke brugt andet her i weekenden og Josefine ville gerne sove med sin blomstrende top.....   Det har ellers været en dejlig weekend med besøg af ketty og Karen i haven i r og idag gik turen til frokost til hvidsten kro. Det var en gave til min far at vi skulle spise æggekage derude alle 10. Bagefter var der eftermiddagskaffe  naturlegepladsen ved fyrkat og så var den weekend brugt op.....

Her kigger pigerne efter naboens datter som har lært at cykle uden støttehjul. De derhåndtegn kan godt være lidt svære.... 
kold i r...n

dette stemningsbillede kan vist godt bruges til dagens stemning... godt jeg skal til boldtræning i eftermiddag- der plejer vi at grine rigtig meget- og det bliver skønt til en afveksling..... altså fra resten af dagen- ikke resten af mit liv vel ,-)