den der vil længst væk bestemmer..


Jeg hørte Niels Boesdal sige følgende (frit citeret) i et radiospot forleden: "Hvis man er flere der ejer et skib er det den der vil længst væk der bestemmer. " Desuden blev der sagt: "Almindeligheder er der nok af, grænser er til for at blive flyttet."
Jeg hører ikke ret tit hans programmer men jeg kan godt lide citaterne.. det vækker lidt stof til eftertanke hos mig- og hvis man ikke vil langt væk kan man jo bare stige af undervejs.

Nå men er vist i eftertanke humør idag- har ihverttilfald lige talt med min mor om 2. verdenskrig- jeg havde givet dem billetter til Hvidstengruppen i fødselsdagsgave- og hun kunne fortælle rigtig meget om hvad der skete i min familie dengang og hvad hun oplevede. Det har vi aldrig hørt om før- og min morfor har åbenbart først fortalt om ting da han blev gammel. Jeg er nødt til at skrive min mors minder ned for lige pludselig er de væk. Det kan gå stærkt- se bare her hos Pernille.

Sejler dit skib i den rigtige retning og langt nok væk fra almindelighederne? Lige nu sejler vores skib i hvertilfald snart i en ny retning- måske det giver os nogle oplevelser og flytter nogle grænser- det håber jeg.


Kommentarer

 1. Fede citater - lige nu sejler mit skib ikke på langfart - med det gjorde det fra jeg var 17 til jeg var 30.....og da der stadig er noget verden at erobre, så....
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen- ja man ved jo aldrig hvad der er i vente :-), jeg håber jeg altid vil have lyst til at opleve noget nyt :-)

   Slet
 2. Fedt med eftertænksomhed en onsdag midt i maj! Thumbs up! :)

  SvarSlet
 3. Liv- ja nogle dage er bare mere tænksomme end andre:-) og det er jeg glad for! Og jeg sætter stor pris på at der er flere end mig der deler ud af eftertænksomheden- :-)

  SvarSlet

Send en kommentar