Gran Canaria - uhm dejlig ferie...

 


Her er lige et par enkelte foto fra ferien- der var lige tilpas med sol og varme- jeg kan ikke lide når der er alt for hedt.. og alligevel havde vi god gang i solcremen og var ude at bade hver dag :-) 
 
 
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Det ser både lunt og hyggeligt ud. *suk* får mig til at længes efter sol, sommer og bare tæer! :)
  Kh. Liv

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud - tror vi var på samme "hotel" i januar 2010 :o)

  God påske!

  SvarSlet
 3. Liv: Ja solen skinnede jo godt da vi tog afsted- så jeg havde 100 % forventet at her ville være varmere når vi kom hjem- jeg er vist super god til fortrængning....

  Pia: Ja det var en hyggelig tur- Stedet hedder Dunas Maspalomas og kan godt anbefales- det var med star Tour- men man kunne jo sagtens rejse uden dem :-) for vi får ikke så megen gavn af charterselskabet når vi først er ankommet- men hotellet- med bungalows og for vores vedkommende første gang med all inclusive(det var overvældende) var et udmærket sted- især for børn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så var det samme sted. Utroligt at det kunne genkendes ud fra lidt billeder fra en legeplads og en sofa ;o)

   Slet
 4. Ja Pia- det var godt klaret- du må da have taget nogle fotos af det selv- for ellers ville det da være svært at huske ? :-)

  SvarSlet
 5. Nemlig, har kun været der den ene gang, men har lignende billeder af vores ældste. Dengang vi var der regnede det rigtig meget oppe i bjergene, så afvandingskanalen var helt fyldt og lokale roede kajak på "floden". Den var tør den dag vi ankom, så det skifter hurtigt ;o)

  SvarSlet

Send en kommentar