Gå videre til hovedindholdet

Opslag

Viser opslag fra december, 2011

Nytårs give away med elefanter

Den 2. januar kl. 12.00 trækker jeg en nytårs giveaway om 3 armbånd i skind med stof applikeret på. Jeg har længe tænkt at der mangler en ting til voksne med elefanter på- så her er den :-)  Brug bare et af billederne hvis i har lyst :-)  Reglerne for deltagelse er :  1 lod for kommentar her under indlægget 1 lod for indlæg med link fra din blog 1 lod for at sætte min blog på din blog roll. Skriv i kommentaren hvor mange lodder du deltager med og gerne hvis du har særligt tynde håndled eller "kraftige" knogler :-) og skriv også farveønsker - hvis du gerne vil have et med lyserøde, orange eller violette elefanter istedet for de turkisblå.  Jeg har også mørkegrønt skind og mørkebrunt skind- så armbåndet laves også på bestilling med andet skind hvis du ønsker andet end det her viste :-) Jeg har lavet en prototype som jeg nu selv har gået med i snart 3 måneder og den sidder også på når jeg er i bad osv- og det kan det sagtens tåle- Håber I vil være med

4. søndag i advent: Konfektfabrikken

Masseproduktion- iår virkede frugtfarven- det synes jeg ikke den røde gjorde sidste år- mon det kan blive for gammelt?   et par små juletræer og en julehund .-) Begge piger var dygtige til at sætte mandler på og drysse med sukkerkrymmel.. Nej Far er ikke modellervoks.... Måske det skal være en traditiona t lave konfekt 4. søndag i advent- vi havde jo øvet hos min søster sidste lørdag :-)

Nisserier

På vores spisebord har disse porceelænsnisser opholdt sig med og uden lys i her i december- min mor har malet dem og de sidste der er flytteet ind her er de 2 mindste uden lysestage- som pigerne fik i sidste weekend. Når de er kommet frem er det tegn på jul... og så er der lig den lille grennisse som har sneget sig med...

julefrokostfredag

I eftermiddag har vi julefrokost på mit arbejde- der kommer 70 personer- i de 7½ år jeg har arbejdet her har jeg aldrig været med til den store julefrokost- og iår er det min afdeling der arrangerer- så underholdning og borddækning står i byggepladsens tegn- tror jeg nok- for jeg er krøbet udenom at bidrage med noget udover min deltagelse i eftermiddag- så lige nu er vi kun to her i min afdeling- alle de andre har gang i borddækning og andet godt.. hm tænker lidt på at jeg er asocial- men skrivebordet kalder- for at jeg kan holde juleferie om en uge... Hav en dejlig fredag...

santa lucia

I morgen er der allerede gået en uge siden at vi var i børnehaven og se begge piger gå santa lucia... de var søde- jeg fik desværre ikke foto af dem begge- da jeg ikke sad i forreste paparazzia række ;-) og mit kamera løber tør for astrøm for et godt ord- æv... men her er Pernille da i fin stil..

Historien om Nordisk Tekstil... NT of Denmark

Jeg fandt lige dette på nettet om det firma der i sin tid producerede elefanterne og også stoffet fra mit foregående indlæg... Historien om Nordisk Tekstil... Nordisk Tekstil har rødder helt tilbage til 1874, hvor købmand Chr. Mogensen grundlagde et væveri i Odense med dampkraft og mekaniske vævestole. Virksomheden ekspanderede kraftigt i slutningen af forrige århundrede og udgjorde sammen med M. K. Brandts Klædefabrik byens to største tekstilfabrikker. Som følge af en fusion i 1902 med fabrikant Harery Dessaus væveri i Odense grundlagdes Mogensen og Dessaus væverier A/S med en aktiekapital på 1.000.000 kr. Dette firma blev i 1955 overtaget af den daværende internationale sengetøjskoncern Nordisk Fjerfabrik A/S (NF), som videreførte firmaet, under navnet Nordisk Tekstil Væveri A/S. Overtagelsen skete blandt andet udfra ønsket om at kunne producere en del af de tekstiler, der anvendtes til NFs dyner og puder. I de efterfølgende årtier oplevede Nordisk Tekstil Væveri en kraftig

jeg søger stof med dette print i alle farver

Dette fine stof  som jeg har noget af i rødt fra min mors stofbunker- det har aldrig været brugt- men mønsteret har på en eller anden måde altid været i mit liv- Jeg har altid syntes det var hyggeligt at rode i hendes stof, knapper garn osv- så måske derfor sidder det fast på nethinden :-) Du kan se stoffet i lilla  her  hos Helene.. og i den lyse variant sammen med hvidt med brune blomster som jeg har byttet mig til her  hos Retrorejen- overvejer om jeg skulle spørge om hun vil sælge noget mere af de brune blomster:-) Hos 2 * Mette  Her og   her er det i brunt med lyse blomster og her i blå med hvide blomster hos Mirjam og endnu en udgave med orange blomster her  hos Sara... der skulle også findes noget i grønt - det er her ... Sig til hvis du støder på noget af det på din vej... utoligt som man kan få et bestemt stof på hjernen... håber der er nogle derude der vil af med et par stykker :-)

skønt print

Jeg har set dette print hos Når Genbrug bliver guld for noget tid siden i en anden farve- Lilla :-)- dette her sidder på en pude som jeg for et par år siden fandt i genbrug og jeg synes det er så fint i sin enkelhed.. Hvis du ligger inde med noget stof med dette print i de farver det måtte findes hører jeg gerne om det- jeg synes det er rigtig fint og hvis du vil sælge eller bytte så sig endelig til :-)

Stof på vej til Silkeborg

Pigerne og jeg kører til Silkeborg for at besøge min søster og familien i weekenden. Undervejs har jeg lige et par aftaler, bl.a med hende her som gerne vil overtage denne bunke stof og sengetøj. I sidste weekend fik jeg ryddet lidt i bunkerne og samlet det sammen som nogle har spurgt til- og nu forsøger jeg at få fulgt op på diverse byttehandler mv.

Lidt juleri hos os...

3 gamle træstager som jeg synes signalerer rigtig jul..  En dejlig lille nissedreng som også findes i min mors julekasse- og i sidste uge fandt han vej hjem til os.. Adventskransen er disse 4 dekorationer som pigerne lavede i lørdags da vi var til spejder..

Brænde nok ?

I weekenden fik jeg denne stabel brænde båret ind så det kan stå og tørre lidt inden det skal varme indendøre.. Josefine hjalp med at putte det i kurven som jeg bar det i- så det var hyggeligt med teamwork.

Dhaniya

Så fik jeg langt om længe fotograferet mig selv og mit "nye" halsrør- det har hængt på mig en måneds tid efterhånden, men fotosessions i spejl og med lys er ikke det mest vellykkede i mit univers.. men Halsrøret er lækkert og jeg er rigtig glad for alle dets farver som jeg tidligere har skrevet om her .- og sidst men ikke mindst så lykkedes det mig at knække koden for strikkede bobler- og det er bare fedt endnu en gang at have lært en ny strikke"ting"...

morgenmåne

Næsten hver morgen er det mig der går med hunden- det er dejligt lige at få en pause- jeg er bedst til stilhed og ro om morgenen- og det harmonerer ikke rigtig med at have børn... men her er lige et glimt til månen der er på vej ned under træerne inden dagen starter rigtigt..

Hvad laver du : Hundekiks, Moar!

  Sidst pigerne havde gang i modellervoksen så Pernilles kreationer sådan her ud. Og det er da logisk at det var hundekiks hun lavede, "jamen kan du ikke se det, Moar!" 

dørstopperhøne- eller hvad jeg købte i London

Ja selv om jeg havde glædet mig rigtig meget til pigeturen til London var der langt mellem fundene, fordi vi begge var slatne og matte i sokkerne... men I skal da lige se denne fede dørstopper høne i retrostof, købt på Grenwich Market, det kan anbefales at tage derud og ose lidt..... der er meget at kigge på- bl.a. et fint museum med maritimt udtryk og Lord Nelsons tunika / uniform eller noget i den retning... Den fåes i masser af farver og print- og man fylder bare et kg. ris i, og så holder den på døren... og jeg skal lige have luret modellen af- man kunne jo også lave retromus, eller andet :-) Fabrikatet er noget der hedder Refab og her  kan flere høns ses... og min udgave har jeg endnu ikke fået fotografet med ris- så den får I at se en anden dag...

pyntet vindueskarm

Som tidligere nævnt er jeg en laangsom julepynter- men her i morgenskumringen har jeg lige sat lærkegrene ind i alle de røde/orange vaser og fundet mine retro lysestager der passer til. Ovenikøbet har vores eneste overlevende orkide besluttet sig for at blomstre efter 2½ års pause :-) måske fordi den er kommet over i en ny "gammel" urtepotte ? Bagved kan man se fuglenes foderautomat som hænger 1 meter fra vinduet under tagudhænget- så de små fugle kan nyde tørvejr og er beskyttet for rovfugle ovenfra. Det er rigtig hyggeligt at sidde her ved spisebordet og holde øje med dem og fuglebogen bliver flittigt brugt.

Juletændstikker og en skøn buket

Se hvad jeg lige fandt på genbrug i forgårs... Dennis kom hjem ved 22 tiden i aftes fra det sidste aftenmøde på hans nuværende job- og havde en skøn buket med hjem fra mødedeltagerne- dejligt for mig som nu sidder og kigger på de fine blomster, som jeg har linet op med et par nisse, kalenderlyset og lysestager.

søndersø i Viborg

åh ha jeg bliver bare så ked af det når jeg hører historien om at der er fundet et lille dødt spædbarn i en sø- det er så tragisk at nogle mennesker kommer derud at de skiller sig af med sit barn ved at lægge det ud i naturen istedet for at begrave det et sted hvor man kan tænde lys og tænke på det....

enkelte snapshots fra London

På grund af at jeg var halv/hel syg mens jeg var i London på forlænget weekend blev kameraet ikke brugt ret meget- men vi var da på bus sightseeing og på havnerundfart- og her fik jeg da taget et par enkelte fotos- som jeg lige vil dele her... Vi var en tur i Grenwich- det var faktisk en oplevelse bl.a. fordi man jo kan stå på den 0' breddegrad- eller længde grad ?..  Jeg har aldrig været så meget på guidet sight seeing før- og så lidt på shopping- men vi havde desværre ikke energi til andet- og det gav faktisk nogle fine rundture i byen- som jeg helt bestemt må besøge igen en anden gang .-)