30. november 2011

lys i julelygterne fra Lübeck julemarked

For et par år siden var jeg en tur til Lübeck med mine kollegaer. Noget af det jeg havde med hjem fra de mange juleboder dernede var disse 2 lygter som nu er kommet frem af den "store kasse" som noget af det første der signalerer jul her. Jeg er ikke den helt store julepynter- der kommer lidt frem i løbet af december og der er da også pakket gaver ind til pigernes pakkekalender- det har vi ikke prøvet før- men det er rigtig dejligt at de nu er så store at de går op i pynt, julekort, nisser, at det er 1. december i morgen, U-landskalender og santa lucia sangen bliver også trænet.... Så kan man vel kun komme i julehumør... I øvrigt mente Pernille her til aften at julemanden kommer ned igennem skorstenen og ned i brændeovnen- av, av- men derfor er han usynlig ??? Sidste år stillede han en sæk på terrassen mens Dennis var i bad....desværre nåede han ikke at se julemanden derude i den hvide have- måske er han ikke i bad i år ?

nyt strik på pinden


Jeg startede på en ny cardigan for en uge siden- og 2 køreture til Odense, et par kursusdage, en tur til Esbjerg også som passager og en weekend har da givet et fremskridt på projektet som heldigvis også er på pind 4½....jeg er stadig super glad for mine Addi lace pinde....
Garnet er en lækker Honning tweed uld købt i oktober her hos Garnudsalg på tilbud for 150 kr... jeg glæder mig til at blive færdig og få den vasket så ulden bløder lidt op ...

Opskriften har jeg fundet her:  og den kommer til at ligne dette foto- jeg skal bare lige have håeret farvet rødt... så ligner det hele ;-)

29. november 2011

hjemmelavede julekort

I forrige weekend lavede pigerne og jeg julekort... ta, da... og jeg skrev adresser på kuverterne... nu mangler jeg kun lige et lille julebrev og så er den hjemme... mon det tager en måned at forfatte det :-) det ku' nemt ske..
 Der blev arbejdet med farver, lim og glimmer og de fortrykte kort blev pyntet rigtigt flot af os alle 3 :-)
28. november 2011

"Nøj det er for børn"


Josefine og Rynke hygger søndag aften foran brændeovnen- og de sidder og skubber lidt til hinanden og jeg bliver bare mindet om de der figurer fra DR- der sad på den måde og sagde "Nø'j det' for børn" og så startede børnetv ellers bare :-) Hav en god uge- her skinner solen!

21. november 2011

Kristine er her ikke mere,

hun blev 22 år og blev offer for en trafikulykke. Vi græder, vi forstår det ikke og jeg tænker på hendes mor- som jeg lærte at kende i de få år jeg boede i Esbjerg. Hun er en veninde af mig- og Kristine var hendes ældste datter. Hendes yngste er på alder med Pernille. Kristine vil blive savnet for alt hvad hun var og gav..
Jeg fik beskeden på en sms i morges- så trist, så meningsløst. Hun døde med livet foran sig- ubegribeligt.Hendes mors mindeord på facebook er her- og de siger jo alt:

If tears could build a stair way
and memories were a lane
I would walk right up to heaven
And bring you home again

No farewell words were spoken
No time to say goodbye
You were gone before I knew it
And only God knows why.

My heart still aches in sadness
And secret tears still flow
What it meant to lose you
No one will ever know.

You never said I'm leaving
You never said goodbye
You were gone before I knew it
And only god knows why

A million times I needed you
A million times I cried
If love alone could have saved you
You never would have died

In life I love you dearly
In death I love you still
In my heart a place you hold
That no one could ever fill

It broke my heart to lose you
But you didn't go alone
A part of me went with you
The day God took you home.
Adele synger "someone like you" den hørte jeg på vej ind på arbejde- og den passede lidt til det hele.
Sæt pris på dem du elsker og kør forsigtigt!

3. november 2011

L ord....: Lalandia,Lægevagten, lungebetændelse,Lufthavnsparkering, London

Mit efterårsprogram havde længe været planlagt til at bestå af en tur til Lalandia med familien og en hyggeweekendtur med en veninde til London... og vi kom til lalandia og det gik fint selv om både Josefine og jeg hostede os igennem og tog omkring lægevagten da vi kom hjem: Hun blev frikendt og jeg fik en bredskektret penicillin da vagtlægen kunne høre noget i venstre lunge.. da jeg havde taget det i 10 dage skulle jeg jo ligesom være rask- men det var faktisk ikke blevet bedre og dagen efter sidste tablet fik jeg feber- så ind til min egen læge: Mine infektionstal så ringe ud og igang med endnu en penicillinkur som sikkert slår bunden ud på alt- forhåbentligt også bakterierne.. for gud hvor har jeg været ringe de seneste dage- sygemeldte mig i tirsdags- og har været så meget i tvivl om jeg kunne komme afsted på den her tur- som egentlig ikke bare lige lader sig gentage- da der er flere logistiske ting om børn, ferie osv er lige skal gå op... nå men min veninde er også blevet syg- kastede op i morges og var elendig... altså dårlige udsigter- endnu et L-ord: L**t!

Men vi skal afsted- jeg har lige booket lufthavnsparkering og kører kl. 05.00 imorgen tidlig- mangler kun at smide mine ting i tasken- og da det kun er håndbagage kan det jo ikke være meget vel! Manden er på konference indtil i morgen eftermiddag, og barnepigen sover her i nat så hun kan følge pigerne i børnehave. I morgen skal jeg lufte hund og tænde op i brændeovnen udover at gøre mig selv klar- og så er der puttet godt med panodil i håndtasken... hvad vi skal se ved jeg ikke endnu... Men jeg kommer hjem mandag aften igen- og håber min hoste er på retur... og så håber jeg at ungerne overlevr for de har godt nok plaget mig for ikke at tage afsted.. Josefine har sovet vildt uroligt i aften indtil nu- og hun hoster stadg- men lægen kunne igår ikke høre noget på lunger, se noget i ører, hals eller noget.. så det er bare snot der irriterer...  Hav en skøn weekend- jeg vil ihvertfald slappe af og hygge mig og nyde at jeg er ude uden børn eller arbejde eller mand for første gang i mere end 5 år.. waw...